ADIDAS SUPERSTAR 80S

Den ultimata skon

Hej! Idag smattrar regnet på taket och kall luft sprider sig från takfönstret som står på glänt. Det är mörkt och mulet, en sån där dag där man undrar om solen ens kommer gå upp? Fast klockan är ju bara 8 så får ge dagen en chans till. Från och med idag är upptakten till onsdagens tenta i Botanik och Växtkännedom. Vi har ingen typisk tentaperiod här, men idag, måndag och tisdag är oschemalagt! Men jag tänkte att jag börjar den här morgonen lite mysigt med att blogga, redigera bilder och dricka en cappucino i sängen. Har dock redan varit tvungen att googla frågor som dykt upp, Tex ”Vad skiljer de tre alarna Alnus Viridis, Incana och Glutinosa ifrån varandra?” (Viridis har taggig bladkant och Glutinosas bladspets är urnupen. Den sista är Incana.)

Jag har så mycket bilder från slutet av Augusti från mysiga sommardagar som jag tänkte att man kunde drömma sig tillbaka med såhär i höstrusket. Men det får komma allt eftersom. Idag börjar vi med något lite mer lättskrivet! Nämligen ett inlägg om mina nya skor!

Om ni läste det här inlägget så vet ni att jag har en tendens till att skriva kärleksbrev till skor (två gånger är en tendens va? Eller kan jag sluta efter detta och fortfarande vara en normal människa? Haha) Och trots att de var jättefina, så är det festskor (som dessutom skaver efter en dags användning) Så jag tyckte att skorna jag spenderar nästan varje dag i året runt också förtjänade ett eget inlägg. Nämligen Adidas Superstar 80s.


För jag har nämligen köpt ett par nya! Till vänster ser ni mina gamla. Helt fantastiska skor som suttit på mina fötter sedan sommaren 2016 (det är 3 år, över 1000 dagar). Bra kämpat för ett par skor som faktiskt har ett gäng användningar kvar. Två dagar efter att skolan började small det dock till och skonöret gick av! Men tänkte byta det och fixa i ordning dem ordentligt så kan man ha dem när man skrotar runt i trädgården!

Då jag använder mina Adidas både till byxor och klänning, vardag och fest så tyckte jag att jag kunde unna mig ett par nya och när jag såg de till höger blev jag helt kär. De är också i läder vilket gör att de håller sig snygga superlänge och gör det möjligt att smörja in dem om de börjar bli lite slitna. Färgen Core Black är densamma som på mina förra, men denna gången är de även svarta på gummit vid tårna.

Det jag drog mig till mest var dock Gum4 sulan i rågummi. Så fint! Färgkombinationen med svart och rågummi ger skorna ett lite mer dämpat intryck och inte lika sportigt som mina gamla. (När jag nu envisas med att ha dem till festklänningar också…)

Sista saken jag gillade med de nya var att de har en vadderad tunga till skillnad från den platta på mina förra. Detta gör att den håller sig mer på plats och inte glider ner när man går. Om jag ska hitta något negativt med det nya så är det att de har lite mocka på hälen där diverse smuts fastnar. Men om det är enda negativa så är jag nöjd! Nej nu ska jag sluta hypea mina skor och sätta igång med tentaplugget! Men kan ju sammanfatta inlägget med att har ni inte testat ett par Adidas Superstar så gör det! Ni kommer inte ångra er!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *