APRIL 2020

Månaden då allt och ingenting hände

Godmorgon på er! Snacka om vakuum alltså. April har stått helt stilla känns det som. Trots det så kan jag se att saker hände, allt ha blivit grönt, dahliorna har kommit upp, solen har börjat skina (med denna helgen som undantag).

Månaden har varit ganska tung, jag har gått ensam hemma en majoritet av tiden, och trots att det är skönt att vara hemma, så mår jag inte så bra av så mycket ensamhet och brist på miljöombyte. Jag är dock galet tacksam över att ensamhet är mitt största problem. Min pappa började för några veckor sedan att jobba på intensivvårdsavdelningen med covid-19 patienter. Och min mamma jobbar på labb, och min lillebror med palliativ vård och min svärfar som tekniker på sjukhuset. Så nästan alla jag älskar möter coronan varje dag. Jag vet att de skyddar sig och säkert skulle klara av coronaviruset om de blev drabbade, men det känns fortfarande jobbigt att ha dem där. Och å andra sidan är jag så glad och tacksam för personer som dem som finns där när man behöver dem.

Ska försöka få lite mer rull på bloggen den här månaden, jag tror jag mår bättre av att skriva av mig med jämna mellanrum och ha några småprojekt igång som inte är studier. Nästa kurs på schemat är marknadsföring, och jag får hemska flashbacks till mitt examensarbete från Grafisk Design och Kommunikation, men detta kommer nog inte va så omfattande. Ska bli roligt att fräscha upp kunskaperna igen och få nya, trädgårdsspecifika tips!

På bilderna ovan kan ni se hur trädgården har blivit grön på bara två veckor. Blinkar man så missar man det! Den första bilden är från 9 april och den andra från den 25 april.

Har också hittat ett nytt favoritträd som man kan se från vårt vardagsrumsfönster. Ett jättegammalt träd med svart stam och vita blommor, helt galet vackert. Måste gå närmare och kolla upp vad det kan vara för träd någon dag.

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *