ÅRETS FÖRSTA LOPPISTORSDAG ✨

Lite blandat smått och gott

Godmorgon på er! Idag är det äntligen helg, och åh som jag längtat! Vi har haft ett par intensiva veckor sedan jul med fyra inlämningar samt kursavslut. Helt emot principen att man ska ta det lugnt och gå ner i varv under oxveckorna… Men nu är det en riktig helg där man verkligen kan ta ledig innan vi börjar med Markbyggnad och Projektering.

Idag väcktes jag av Jonathan som skulle in till jobbet och jobba lite extra nu på förmiddagen. Så istället för att somna om (det var lockande) så tänkte jag att det kunde vara mysigt att börja dagen med en kaffe och lite bloggande! (Och bloggläsande!)

Igår efter kursavslutningen var jag en sväng i Malmö med Rosanna och gick 11 000 steg genom parker och gator och åhlens (haha). Det var också dag 15 på yogan så det börjar kännas i kroppen nu att man är trött.

I torsdags så var jag också en vända på loppis! Årets första! Så tänkte visa vad jag hittade där, först ut är böckerna ovan för 35kr.

Den ena är om Österlen och fylld av vackra bilder från 50-talet. Påminner om boken från Helsingborg som jag hittade här.

Den andra är en bok från 60-talet om Sofiero. Där visar de bilder från trädgården och hur den sköttes och lite historia om när den faktiskt var en bostad och inte en öppen park! Ska bli trevligt att lära sig mer om. (Sorgligt att historia i skolan mest bestod av olika datum på krig, historia är ju fantastiskt roligt när det gäller andra ämnen, men minns hur jag avskydde det då)

Inne på loppisens syavdelning hittade jag en sån här gullig liten sax som jag velat köpa!

Samt en slips i silke från NK som ska få bli scrunchie. (Såhär) Mina perfekta färger med det vinröda och beiga och riktigt tjockt och stadigt material!

Hittade även lite diverse knappar bland havet av knappar de hade. Tror sakerna på de tre bilderna ovan kostade 20kr.

Och sista prylen från Wedgewood var ett litet krimskrams-fat i deras serie Green Jasperware. Älskade den matta texturen och de vita dekorationerna. 30kr.

Och det var det för den här gången! Hoppas ni får en fin lördag!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *