ÅRETS GLITTRIGA NYÅRSSMINKNING

Som egentligen började med en klänning…

nyårssmink 2020

Det känns verkligen som att ju längre tid som går desto mer hittar jag min stil, kläder jag är bekväm i och gillar år efter år. Vilket blir lite motsägelsefullt när jag nu precis har köpt en ny klänning, men denna känns verkligen som en sån, en sån jag kommer gilla år efter år efter år! Förra årets var den här drömmiga jag köpte på Beyond Retro, i färgerna av fyrverkerier.

Årets klänning är en guldig 60-tals dröm från HM, av alla ställen, med ståkrage, puffärmar och massor med paljetter. (Samt att den är stretchig över magen så man kan äta både julmat och nyårsmiddag, mycket viktigt!) Men visar inte fler bilder än detta då det annars kommer verka som det enda plagget jag lever i då jag kommer ha den på både jul och nyår!

nyårssmink 2020

Så i helgen satte jag mig och testade en nyårssminkning. Mitt smink är ju till stor del detsamma, så kommer nog bli något liknande vid både jul och nyår så tänkte att jag kunde dela med mig av ett inlägg i förväg! Det kan dock mycket väl hända att jag väljer ett rött läppstift på julafton, men det får vi se!

På bilden ser ni vad jag använde. Men tror ni kan hitta 99% av produkterna i det här inlägget. Jag har verkligen hittat ett gäng favoriter!

Kjaer Weis Precious Glossier Dusk

Som tex dessa som jag kombinerade till den här sminkningen.

Kjaer Weis Precious

Har faktiskt nått ner till botten vilket jag sällan gör med rouge. Denna fick jag i födelsedagspresent i mars så det syns att det är en favorit (ursäkta rougen över hela förpackningen haha)

nyårssmink 2020

Älskar den här spegeln jag hittade på loppis i Österbymo.

nyårssmink 2020

På läpparna hade jag något gammalt och något nytt. Läppennan från Huda Beauty är i färgen Wifey och den jag köpte för att ha på bröllopet. Läppstiftet är nytt från MAC i färgen Creme de Nude. Detta kan nog vara min mest perfekta 60-tals nude. Så fin ton och gillar texturen!

nyårssmink 2020

Till detta årets högtider ville jag äntligen köpa Stilas Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye Shadow i färgen Diamond Dust. Jag använde slut på Kitten Karma tidigare i år och har verkligen saknat en glitterögonskugga. Detta var den jag ursprungligen ville köpa men då Stila bara gick att köpa på Kastrup när jag köpte min förra och Diamond Dust var slut på lager fick det bli Kitten Karma istället. Nu var det dock dags för Diamond Dust!

Urban Decay Petite Heat Palette

Petite Heat är fortfarande årets favoritpalett. Speciellt den andra skuggan från vänster som jag använder i globlinjen nästan varje gång jag använder ögonskugga. Samt den längst till höger som är perfekt till eyeliner och som jag använde denna gången! Gillar att det djupröda blir lite mjukare än en svart.

nyårssmink 2020

Och mer märkvärdigt än så var det inte!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *