BARDOT-LUGG

And here we go again…

Ni vet det där två reglerna som måste följas när man håller på att låta håret växa ut?

Första regeln:

Ställ dig inte med kökssaxen i badrummet en söndag för att försöka (och misslyckas) med att klippa gardinglugg på dig själv.

Och nog för att det är en bra stabil regel, men just nu syftade jag egentligen främst på den andra…

Andra regeln:

Gå inte in på pinterest och sök upp bilder på Brigitte Bardot. Inte ens för stilreferenser. JUST DON’T DO IT! (Rekommenderar även att du undviker att söka på ”Christina Hendricks”, ”Dakota Johnson”, ”Violette fr” samt ”Jean Shrimpton”. Och om möjligt, titta inte heller på Mad Men, The Deuce, Pan Am eller Vår tid är nu för den delen) Titta absolut INTE på denna, denna, denna eller denna bilden. Gör det inte!

Men det är lätt att vara efterklok. Har du dessutom en hemtenta i växtfysiologi som du försöker prokrastinera bort samtidigt som din frisör har en ledig tid samma dag så är det bara att ge upp och låta hårgudarna få sin vilja igenom. Såhär blev min nya Bardot-lugg i alla fall! Jag måste ändå säga att jag är väldigt nöjd! Blev exakt som jag tänkte mig och min frisör Liza på Roots i Helsingborg var superduktig på att klippa in lite lager i den. Jag börjar dock redan småsakna min skarpa mittbena, men nu kör vi 60-70-tals looken ett tag så får vi se! Jag tror det finns en anledning till att man går tillbaka till vissa frisyrer om och om igen.

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *