BLÅ BLOMST, ENGLISH CASTLES OCH BRUNT GLAS

Loppisuppdatering

loppisfynd

Hej på er! Idag är det sådär varmt så att det känns som att luften står stilla. Utanför fönstret ser jag dock ett par moln, samt strecket efter ett flygplan. Börjar saker öppna upp lite sakta efter corona? Haha eller inte för oss svenskar då, men men. Imorse var jag ute och vattnade lite på rosorna och dahliorna. Då det har varit så stekande om dagarna bränner jag bara bladen när jag vattnar dagtid, så idag kom jag äntligen i rutin! Då blommorna var vattnade och övervåningen rensad redan innan klockan 9 på morgonen åkte jag också en liten sväng på loppis och hittade allt det fina på bilden ovan!

Jag har varit dålig på att uppdatera mina loppisköp den här våren då det känns som allt har varit ett vakuum, så tänkte göra ett samlat inlägg lite senare, men nu till dagens skörd.

loppisfynd

Jag har velat hitta några små kaffe-/mocka-koppar sedan jag såg att mamma använde några Blå Måsen mockakoppar till espresson hos dem. Så himla härligt och lyxigt att dricka espresso ur finporslin. Idag hittade jag fyra av de här vackra Blå Blomst från Royal Copenhagen. 50kr styck kändes som en rimlig peng för finporslin! Så tunt och vackert porslin, kommer bli perfekt till dubbel espresso på morgonen!

loppisfynd

Sen av en slump gick jag förbi det här fatet. Johnson Bros. fast i rött. Det lilla serveringsfatet (som detta är) är också ett av det vi använder mest, så skadar inte att ha ett ytterligare. En extra bra grej om man samlar på de här faten är att de går att stapla! Vill också hitta röda asietter och tekoppar, men de är svårare att komma förbi! 39kr kostade det.

loppisfynd

Sist ut har vi en sån här lite udda medicinburk i brunt glas. Jag har tre stycken i storleken mindre och tycker de är så vackra att använda som vaser. Denna är storleken större vilket kommer passa perfekt till sommarblommor eller rosor från rabatten!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *