DE PERFEKTA BYXORNA OCH LITE LOPPISPRYLAR

Byxor för den som inte gillar byxor

Här kommer en lite kort uppdatering om lite saker jag hittade förra veckan. Som ni vet så älskar jag svarta klänningar och spenderar ungefär 80% av mitt liv i dem, men efter att jag hade läst det här inlägget blev jag helt kär i Sofia Woods byxor. Jag har jättesvårt att hitta byxor som jag gillar och som även passar mig och min stil, men dessa kändes helt rätt. Som tagna ur Peaky Blinders eller The Notebook!

Tyvärr var de slutsålda på nätet så jag tog en promenad till stan. Där fanns de bara två storlekar som var alldeles för små för mig så jag drog vidare till Väla. Där fanns storleken större än jag brukar ha, men jag tänkte aja, jag provar väl! Byxor som man knyter åt i midjan är oftast lättare att få att passa även om de skulle vara för stora. Men jag hade tur och de satt som en smäck! Tydligen är just de här byxorna lite små i midjan så att gå upp en storlek eller två var precis det som behövdes för att de skulle sitta rätt.

När jag skulle prova byxorna plockade jag även med mig en tröja från rean för att se hur byxorna såg ut med en instoppad tröja och även den hängde med hem! Fick sånna Audrey Hepburn vibbar!

Passade sen även på att gå en sväng på loppis och hittade den här fina brickan och även den ultimata scarfen att sova i när jag gör rag curls. Tunt material så det kommer luft in och inte blir helt tätt, stor nog att täcka hela huvudet, lite textur så den inte glider av och neutral i färgen. Får dela någon bild i sinom tid på hur det ser ut när jag sätter håret!

Ha en fin tisdag!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *