DEN STORA PÅSKLOPPISEN

Om man tillexempel råkar vara i akut behov av 200 äggkoppar

I torsdags var det dags för påskloppis på Framtid. Den 4/4 plockade de fram alla påskpryttlar de samlat in under året för en stor påskförsäljning! Jag har aldrig haft speciellt mycket påskpynt. Kändes ganska onödigt i vår förra lägenhet, men nu startade jag upp en liten samling!

Det jag främst var på jakt efter var en påsktupp! Hittade den här söta i trä för 30kr.

Hittade så många fina små porlinshönor!

De här två är mina favoriter!

Hittade en söt och platt korg, perfekt att servera mackor på till helgfrukostar!

Fanns så många äggkoppar! Älskar gamla i porslin med blommor på, men orkade inte riktigt gå igenom alla. (och tror jag behöver skapa någon typ av plan innan jag öppnar dörren för äggkoppssamlande…) Så jag nöjde mig med de har två söta i trä med handmålande rosor! Handmålat på trä är så vackert!

Detta är kanske inte påsk-specifikt men hittade två fina dukar! Så tjockt och fint material på båda. Älskar broderiet på den övre i påskmysiga färger som även kan funka fint till sommaren. Detaljerna på den nedre är dock gudomligt. Älskar när man broderar monokromt och de utklippta detaljerna är så fina!

Det är sällan man hittar konstgrejer på loppis, troligtvis för att det mesta är förbrukningssaker och att om man gör sig av med konstsaker är det för att de är trasiga. Men denna gången hittade jag den här söta lilla paletten i metall. I butik finns nästan bara sånna här i plast så metall kändes nästan lite lyxigt! Så bra med många fördjupningar! Perfekt till att blanda akvarellfärger i.

Laddade även upp lagret med lite ljus! Hittade det här söta ägget med klassiskt påskmotiv…

… och de här fina snurrade ljusen samt antikljus från Liljeholmens.

Sist ut har vi den här lilla söta! Har alltid älskar små askar och minns att en av mina barndomsvänner hade en liknande när jag var liten! Tycker de är så söta! Nu måste jag bara införskaffa mig en bokhylla så att alla böcker som fortfarande ligger på vinden sedan flytten kan få ett permanent hem. Och så att påskpyntet sen kan få ta över en av lådorna.

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *