EAR SEEDS OCH MITT SMYCKESGAME

Allt jag har på mig till vardags

Sofia Wood, en fellow självutnämnd skata när det gäller smycken, skrev ett så härligt inlägg om sina vardagssmycken, så jag tänkte att det kunde vara kul att göra ett jag med! Alla anledningar till att få spendera tid med att kolla på saker som blänker eller hur?

(Parantes: Hörde någonstans att anledningen till att människor gillar saker som glittrar och blänker är för att det är något djuriskt i oss som tror att blänkande saker betyder vatten. Därav att vi dras till det. Spännande teori! Speciellt som smyckesälskande, havsälskande, simmare… Jag ser ett tema! haha)

I öronen

Jag tänkte vi kunde börja med att kika på öronen! Jag har aldrig riktigt haft örhängen jag använder varje dag då jag inte kan sova med ”vanliga” öronhängen. Har inte heller varit jätteförtjust i hoops, tills jag hittade dessa! De är två olika från Maria Black. De jag har i första hålen heter Penso Huggie och är en vackert organiskt format örhänge i rhodium-pläterat silver. Den jag har i andra hålet heter Marco huggie och är ett vanligt runt. Det bästa med dessa är att de är supermjuka i formen och låses i sig självt dvs inget som sticker ut och gör ont när man sover. Det bästa med dessa är att man kan köpa olika charms och hänga i om man vill vara lite mer festlig!

Ear Seeds

Sen tänkte jag att vi skulle prata lite om Ear Seeds. Jag fick helkropps-massage i julklapp av J, så länge det behövs för att bli av med min smärta i ryggen. (Hur fin julklapp?). Pernilla som jag går till håller även på med akupunktur och Ear Seeds. Så alla de små guldiga prickarna jag har i örat trycker på olika ”pressure points” som sägs hjälpa mot diverse spänningar i kroppen. Så jag har dem på i en vecka, och masserar på dem ett par gånger om dagen. De hon placerade denna gången var för stress, käken, axlar, tankar/ångest och magen (tror jag), minns inte exakt men väldigt spännande grej!

Runt halsen

Runt halsen har jag två kedjor. Den ena är kedjan som kom med mitt Tuza Jewellry Vagina Charm Necklace. En av mina favoriter då den är fint platt och enkel. Den andra kedjan är en gammal från Kurshuni med små stenar utspritt längs med, jag tyckte den funkade så fint med hänget jag har i. Hänget föreställer en liten sköldpadda med en blomma som skal, och kommer från Trollbeads.

På fingret

Och till sist har jag min vigselring som jag köpte i en antikaffär. Har skrivit ett helt eget inlägg om den som ni hittar här om ni vill läsa mer! 🙂 Alla smycken ovan är sådana jag kan ha på mig dygnet runt, när jag sover, duschar eller tränar. Bortsett från vigselringen som jag är rädd kommer oxidera i infattningarna om den kommer i vatten då den är över 70 år gammal.

Så ja, detta är mina vardagssmycken!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *