EARTHEN WARRIOR SLEEP MASK

I naturfärgat silke

Godmorgon på er! Ni vet när man hittar något på nätet och blara blir helt besatt och jätteintresserad. Ungefär så kände jag när jag upptäckte Earthen Warrior på instagram. Hon håller på med naturfärgning av kläder. Främst silke men även bomull och andra naturmaterial. Utöver det gör hon också aromaterapi-masker med torkade blommor i. Susanna bor och skapar allt detta I New York. Jag har tyckt det varit så fascinerande att följa hennes stories med hur hon färgar tyger med avokadokärnor, lökskal, rödkål och liknande. Och att beroende på vattenkvalitet, hur länge det får dra, samt slumpen, så blir resultatet alltid lite olika.

Jag har så länge velat köpa en av hennes sovmasker i silke (och en av hennes slip-dresses och aromaterapi-masker) så nu när hon hade rea på sin insta stories slog jag till och skaffade denna:

earthen warrior

Masken är gjord i silke med en framsida färgad ljusrosa baksida som är svart. Den har även två handmålade händer på framsidan med rött nagellack. Så fin! Den levererades i en sån här söt liten plastpåse, med ett handskrivet kort och stämplat kuvert!

earthen warrior

Tänkte det var lika bra att visa hur det faktiskt ser ut på morgonen, med iPaden i hägsta hugg! Haha

Som kreativ skapare, med målet att i sinom tid starta upp någon typ av webbshop så vill jag verkligen stötta mina fellow-kreatörer, som Earthen Warrior, när jag väl kan. Även om det som denna gången var genom att köpa ett rea-plagg för CSN. Tror ni inte att det kommer bli mer och mer såhär? Att man hittar intressanta personer som skapar spännnande saker och köper av dem istället för de storsa företagen?

Älskar att hon dessutom tar sig tiden att handskriva ett litet meddelande att skicka med i beställningen!

earthen warrior
Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *