EN FÄRDIGRENSAD ÖVERVÅNING

Thank god…

Då de flesta av mina studier sker på övervåningen (don’t at me om att man inte ska jobba där man sover, det är ett efter-corona-problem haha) så fick jag i helgen ett ryck att rensa färdigt och storstäda övervåningen. Titta så fint det blev!!


Såhär såg det ut för ca en månad sedan då TV-bänken som stått längs med väggen åkte till loppis och lämnade ett hav av hemlösa saker efter sig!

Den här tv-bänken. Men nu har jag rensat ut sorterat bort, och hittat hem åt allt som tidigare bodde där i. Så tillsammans med min rensning och omstrukturering av sminkhörnan, rensning av vinden och bokhyllan kan jag numera låta övervåningen vara färdig. Så framöver kan jag ha övervåningen fri till yoga, plugg och lugn. Och när jag vill fortsätta min rensning kan det få ske på nedervåningen. Så ett nytt mantra kan få vara att ”don’t ha en pågående rensning where you sleep”.

Det var allt jag ville skriva om idag, iväg mer er nu och fortsätt med dagen! (såvida ni inte vill läsa detta, eller detta, eller kanske detta? haha 😉 )

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *