EN NY TERMIN

Med klasskompisar, broderi och mängder av insekter

Alltså phuu… just nu sitter jag och försöker göra min telefon brukbar igen efter att ha maxat minneskortet, men att få bilder från en iphone till en hårddisk verkar fortsätta vara problematiskt. 300 bilder in så tappar telefonen kopplingen till bilderprogrammet och vägrar få kontakt igen. Så nu försöker jag säkerhetskopiera telefonen istället för att våga ge mig på att uppdatera den (hejdå batteritid och fungerande telefon..), för att se om jag sen kan försöka igen! Annars blir det att gräva fram Js gamla PC och flytta bidlerna i små chunks därifrån… (UPDATE: det blev både ett försök med PC = fail. Att säkerhetskopiera och sen uppdatera på mac, för att sen i uppdateringen säkerhetskopiera igen… och nu så har jag fått över 3000 bilder innan programmet hängde sig… igen… urg)

Hur som helst! Detta gav mig en liten stund att skriva på bloggen innan matlådan är färdig och det är dags för lunch! Vi är nu inne i första terminen på andra året av Trädgårdsingenjör på SLU. Majoriteten av undervisningen sker fortfarande på distans så det är många zoomföreläsningar. Dock har vi nu något tillfälle i veckan med vandringar i parken och stunder vid mikroskopen i labbet. Så inför gårdagens vandring/labb så träffades vi ett litet gäng i sortimentträdgården och åt lunch tillsammans och tittade oss omkring på campus. Det var så himla mysigt att ses igen efter ca ett halvår på var sitt håll.

Sen har jag också börjat ett litet syprojekt igen som består av att pimpa en SLU-hoodie med blommor, vilket är den perfekta sysselsättningen under tiden man lyssnar på föreläsningar om växtskydd och tittar på olika insekter lite närmare än vad som är bekvämt.

Nej men nu är maten färdig så det får va det för dethär inlägget! Hoppas ni har det fint så ska jag försöka kika in igen när jag får tid!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *