EN TORSDAG MED JAZZ AW OCH TURAKORT

Vad mer kan man behöva för att piffa till en torsdagkväll?

Såhär såg jag ut i torsdags innan det var dags att plocka upp Jonathan på jobbet och sedan åka vidare till V Hotell för Jazz AW.

Jag upptäckte nämligen Josefin Björk Werner genom en av mina favorit vintage butiker i Köpenhamn, A Touch Of Vintage. Jag såg att hon hade varit där och sjungit på en kundkväll och tyckte det var så typiskt att jag missade det. Men sen såg jag att hon sista torsdagen i månaden sjunger på V Hotells Jazz AW och jag som älskar jazz var tvungen att åka dit och ta en titt!

Hon sjöng tillsammans med Mårten Lundgren på trumpet och Sven Erik Lundeqvist på piano.

Jag drack ett glas vitt och Jonathan ett glas Melleruds. Det har nästan blivit en ny favoritöl faktiskt!

Älskar den gammaldags mikrofonen! Jazz är nog min favorit genre inom musik! Inom jazz finns verkligen låtar för alla humör och stämningar att välja på. Jag pratade med Jonathan om det att det känns som att jazz inte är till för öronen utan spelar för känslorna, om ni fattar hur jag menar? Så fint i alla fall! Och extra maffigt live!

Loungen var proppfull men de snälla tjejerna i receptionen trollade fram två stolar åt oss så vi kunde sitta i ett hörn!

Efter AWn som slutade 18.30 gick jag och Jonathan till Forsea och turade!

Vi har nämligen skaffat tura-kort! Då kan man tura mellan Sverige och Danmark ett helt år för bara 359kr. Perfekt om man vill spendera en solig eftermiddag på havet, bara dricka en Tuborg eller köpa en flaska vin på söndagar när Systemet har stängt!

En grön och två röda kan alltså va något av det bästa som finns ibland!

Jonathan var dock lite illamående efter att spolat på killarnas toalett och baksuget i toaletten gjort att någon annan killes kiss hade sprutat upp ur toastolen och hamnat på hans jeans, haha! Stackarn…

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *