ETT BESÖK I GLOSSIER FLAGSHIP STORE

Ett fluffigt rosa moln i mitten av New York

Glossier Flagship Store NYC

Okej, då min gamla dator inte vill vara med i redigerandet av de ca 3000 bilderna jag fotade i NYC utan bara badbollar mig… (Jag har hotat med formatering men han anser att det är dags för pension, men min ekonomi håller inte med… får återkomma när vi har diskuterat färdigt…) Så går tyvärr redigerandet av resedagboken lite långsamt… Så här får ni istället ytterligare ett inlägg om mitt favoritämne, smink!

Glossier Flagship Store NYC

Om ni minns det här inlägget från när Glossier besökte London (innan det ens var lanserat i Sverige) och mina föräldrar råkade vara där just den helgen och de fraktade hem en massa smink åt mig. Ja det där inlägget. Så vet ni att jag har varit besatt av Glossier sedan första stund.

Förra året innan de lanserade i Sverige så skrev jag även till dem och frågade om jag kunde köpa deras parfym för att använda när jag gifte mig. Hade nämligen fått en tester med när föräldrarna var där och blivit helt kär! Då var de så söta och GAV mig deras parfym och skickade den från USA precis lagom till bröllopet. DRÖMMIGT! Så ni förstår min hype när vi bara snubblade förbi Glossiers Flagship Store i NYC.

Glossier Flagship Store NYC

Hela min familj var dock inte lika sugna på att köa utanför Glossier men jag och de här två tappra krigarna hängde med in! (Det var dock bara 10-15 min kö så inte så farligt tyckte jag!)

Glossier Flagship Store NYC

Det var så spännande att kunna testa produkterna, alla nyanser och texturer. Glossier Cloud Paint i Dusk är en favorit sedan länge! Gillar även Puff för ett puderrosa pop på kinderna.

Glossier Flagship Store NYC

Glossier Balm Dotcom är en annan favorit. Har testat Birthday, Coconut och Cherry innan där Cherry är min favorit. Smaken påminner om de där rollerball läppglansen man hade när man var liten. Mango var en ny variant för i år!

Glossier Flagship Store NYC

Skönt att även kunna kolla på de olika nyanserna av Glossier Stretch Concealer och Perfecting Skin Tint. Jag är G11 i Stretch Concealer (G12 är lite för rosa) men i Perfecting Skin Tint funkar båda.

Glossier Flagship Store NYC

Jonathan älskar Glossier! Haha

Glossier Flagship Store NYC

Passade även på att pilla lite på Glossier Lidstar. Jag gillade nyansen Moon mest men använder så sällan ögonskugga nu för tiden så den får nog vänta ett tag!

Glossier Flagship Store NYC
Glossier Flagship Store NYC
Glossier Flagship Store NYC

Glossier Play är nytt för mig!

Glossier Flagship Store NYC

Av de olika produkterna från Glossier Play gillade jag mest de olika nyanserna av Colorslide. Early Girl var en häftig teal. Disaster Class en vacker djupröd och Nectar en härlig senapsgul! Deras glitter var lite kul och även de flytande highlighterna var fina, men förpackningarna var tyvärr så små.

Glossier Flagship Store NYC
Glossier Flagship Store NYC
Glossier Flagship Store NYC

Blomsterarrangemangen är så vackra här!

Glossier Flagship Store NYC
Glossier Flagship Store NYC
Glossier Flagship Store NYC
Glossier Flagship Store NYC

Här har vi parfymen som jag fick av Glossier i sitt naturliga habitat! Jag fick solid varianten, men de gör även en i sprayflaska som jag köpte när det blev tillgängligt i Sverige.

Glossier Flagship Store NYC
Glossier Flagship Store NYC

Så häftigt system för att lämna ut produkterna man har köpt! Och det var den lilla turen! Så häftigt att ha sett i verkligheten!

Glossier Flagship Store NYC

Här finns fler inlägg från NYC:

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *