ETT HEJ FRÅN SEMESTERN

Och sista dagen på Fredriksdal

Hej där ute,

Idag har jag äntligen lite tid att sitta med bilder och bloggen. Det har gått i ett sedan praktiken tog slut på Fredriksdal, så jag har inte hunnit sätta mig ner och bara ta in allt. Vårt lilla sommarlov började med en vända till Danmark, kräftskiva i stugan där vi träffade mina danska släktingar igen för första gången sedan pandemin satte igång, ett dop för Rosanna och Eriks lilla Olivia och sen i helgen är det bröllop. Idag har jag också äntligen klarat lignostentamen från förra kursen, så nu kan jag lägga det bakom mig och bara njuta av den sista ledigheten innan höstterminen startar.

Trots att det inte kommit upp många inlägg på bloggen så har jag fotat en massor hela våren och sommaren. Vilket har lett till att jag nu inte vet i vilken ände jag ska börja, så jag tänkte att jag börjar med sista dagen på Fredriksdal.

Nytt för i år på Fredriksdal var helgbuketter och det är det som jag och Emilia (som ni ser på bilden ovan) har syselsatt oss med varje fredagmorgon när solen gått upp. Det har varit några av mina favoritstunder just för att ljuset är så härligt och då det är innan parken öppnar är allt är tyst och stilla, i bakgrunden hör man tuppen och överallt svämmar det över av blommor.

Vi började morgonen med att gå runt och plocka blommor och förbereda dem för buketter, och sedan har det bundits blommor!

Då detta var min sista dag fick jag med mig en bukett hem.

Detta var min favorit från hela sommaren så det var en fröjd att titta på den varje morgon veckan efter praktiken. Jag ska ärligt säga att det känns märkligt att inte gå dit varje dag. Det har varit så härligt att jobba utomhus i en så vacker miljö den här sommaren och jag har fått lära känna massor av snälla och genuina människor. Men nu blir det tillbaka till skolbänken en liten stund till innan jag förhoppningsvis kan få komma ut och jobba igen! Hoppas ni har haft en fin sommar!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *