ETT KÄRLEKSBREV TILL ETT PAR SKOR

Och en liten semesteruppdatering.

Trentino Helsingborg

Nu är jag hemma efter semestern i Danmark. Det var så härligt att träffa släkten och spela 500 Rummy med Bedstemor och Bedstefar men också skönt att nu va hemma en liten sväng. Imorse vaknade jag ungefär klockan 5 av den värsta åskan jag någonsin hört. Ett stort och djupt mullrande som mer lät som en stor explosion än åska. Har därefter fortsatt dagen med en kopp te i min favoritmugg från Pantone och fått uppdateringar från Jonathan om att det ligger sälungar längs stranden här i Helsingborg. Så mysigt ändå att få en påminnelse om att havet lever. Och i det här regnvädret gör det mig inget att man inte kan gå nära stranden (med risk för att skrämma bort sälmammorna från sina ungar).

Trentino Helsingborg

Men nu till inlägget, jag tänkte passa på att visa ett par skor som jag hittade på loppis innan semestern i Danmark. Tycker det är svårt att hitta fina kläder/skor på loppis som inte är sönderslitna eller bara fula, men brukar ändå ta en sväng förbi när jag ändå är där. Denna gången såg jag de här söta kilklackarna med rosetter i brunt italienskt läder i exakt min storlek, vad är oddsen?

Trentino Helsingborg

Har ingen aning om hur gamla de är men märket är i alla fall Trentino Helsingborg. Skriv gärna i kommentarerna om du har bättre koll när det gäller Helsingborgs historia och skor! De kändes dock väldigt ordentligt gjorda, med spikade hälar och nätta sömmar.

Trentino Helsingborg

Tyckte de var så fantastiskt vackra, tänk till en svart klänning i 60-tals stil, eller tillsammans med en beige ankellång trenchcoat. Precis i stil med Audrey Hepburn eller Vivianna Torun Bülow-Hûbe.

Trentino Helsingborg

Gjorde såklart misstaget att använda dem konstant halva semestern vilket har lämnat efter sig stora skavsår på hälarna så är nu fast med mina träskor med öppen häl i ett par veckor. Vilket passar utmärkt då jag ändå bara ska såsa runt i trädgården och vara i föräldrarnas stuga de kommande veckorna! Har siktet inställt på att få riktigt smutsiga fötter som måste tvättas varje kväll för att inte smutsa ner lakanen, precis som när man var liten.

Men nu ska jag fortsätta semestra och drömma mig tillbaka, med hjälp av Mad Men, till en tid med vackrare stil.

Trentino Helsingborg
Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *