FÖRÄLDRAFRITT

En liten lördagsuppdatering!

Hej på er! Idag är det inte många knop! Jag har målat lite, (första bilden för 2020) spelat munspel och läst en bok som jag lånat från skolans bibliotek (om blommors symbolism i konst) J har gjort ungefär detsamma, tittat på youtube och spelat gitarr och till lunch åt vi våfflor! Idag har det verkligen känts som att vi är två tonåringar som bor i någon vuxen persons lägenhet. Haha! Men skönt med lite föräldrafritt då och då!

Jag har varit sugen på att sammanställa en liten lista på intressanta saker på nätet just nu. Och om du har någorlunda samma intressen som mig så kanske du också tycker sakerna nedan är spännande!

  • Först ut har vi en video av Casey Neistat som disskuterar tid och ens uppfattning av tid! Spännande för oss som blir äldre och vill ta tillvara på varje minut.
  • Sofia wood rekommenderade en spännande artikel om arbetsmoralen ”workism” bland unga och problemen den strävan ställer till med. Ytterligare en tankeställare.
  • Om du har drabbats av ångest är det här Ted Talket även väldigt tänkvärt! Förvånansvärt positivt dessutom.
  • För en sminknörd som mig själv så värmer The Anna Edits video där hon replicerar en 10-år gammal sminkning.
  • Jag är just nu ett par timmar in i ljudboken Educated av Tara Westover som är väldigt intressant. En rekommendation från Barack Obama så kan ju inte va helt fy skam! (Såg dock nu att den försvinner från storytel den 17:e januari! Hjälp)
  • Frank Prizinzano – en kock jag upptäckte på instagram för några veckor sedan, delade nyss en insta story om hur man gör bästa lasagnen med egen pasta! Så bra guide och är så pepp att testa! Spenatpasta är dessutom min favorit! (Finns som en highlight)
  • Älskade också den här videon från Alexa Chung om hur man blir gammal ”the french way”.
  • Då vi fick en resa till Tromsø i julklapp av mina föräldrar har vi också tittat på den här dokumentären i två delar om Norrsken i Tromsø. (Pappas rekommendation) Så fint! Håller tummar och tår för att jag ska kunna kryssa av ”ha sett norrsken” från life-goals listan.
Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *