FÖRSTA KÖPET EFTER NO-BUY

Fenty och Huda Beauty

Fenty Gloss Bomb Glass Slipper

Hej där ute! Nu tar jag allt i helt fel ordning, men tänkte fortsätta no-buy serien med första köpet efter att gått 6 månader utan att shoppa smink! Nästa inlägg i serien får bli den stora sammanfattningen om vad jag lärt mig, vilka refills som införskaffades och hur det gick! Men idag nördar vi ner oss lite i tre nyheter.

Fenty Gloss Bomb Glass Slipper

Fenty Beauty Gloss Bomb – Glass Slipper

Först ut är en produkt som jag suktat efter jag vet inte hur länge! Jag använder sällan läppglans, speciellt inte glans med glitter i, och trots det har jag länge spanat in Fenty Beauty Gloss Bomb. Verkade vara det perfekt tjocka väldoftande glosset, men innehöll som sagt glitter… Fram tills att nyansen Glass Slipper släpptes i våras. Så precis som askungen hittade sitt livs kärlek när hon återfann sin glas-sko, hittade jag nu mitt livs kärlek (i gloss form) när jag hittade Fenty Glass Slipper.

Huda Beauty Lilacs Palette

Huda Beauty Lilac Obsessions Palette

Efter att basic hudkräm har varit det mest spännande köpet under senaste halvåret kände jag också att det var dags för något lite roligt och piffigt! I form av Huda Beauty Lilac Obsessions Palette. Mitt inre Mad Men fan skriker när jag ser den här paletten! Den nedre pastellila färgen är verkligen som plockad från ögonlocken på Joan Holloway. (och kombinerat med läppstiftet Tell Laura från Charlotte Tilbury så har man hela looken.)

Denna paletten är kanske inte den mest användbara till varje dag, trots att den har en vackert matt persikofärgad skugga samt ett persikofärgat glitter som funkar till allt, men den ger så mycket glädje och kändes somrig och piffig. Dessa skuggor var också mycket krämigare än Fenty Paletten jag funderade på för 6 månader sen. Dock har paletten ovan ingen pastellblå skugga, men Glossier har ju släppt deras nya Skywash skuggor och färgen Pool ser ut att va p.e.r.f.e.k.t.

Fenty cream bronzer

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer – Amber

Sist ut har vi en bronzer, även den från Fenty! Jag tänkte att i år kanske är året då jag börjar bronze:a, det är ju trots allt sommar! Detta kan nog vara en av de finaste bronzer texurerna jag sett, semitransparent, krämig och väldigt lättapplicerad! Fenty Cream Bronzer i färgen Amber är dock lite mer åt en contourfärg än en bronzer, men färgen som var ett snäpp upp kändes så väldigt gul, och till min hudfärg med kall underton låg det lite för långt utanför min comfort-zone i nuläget. (Trots att jag vet att Butta Biscuit, som färgen heter, är mångas favorit) Jag använder hellre min trofaste Glossier Cloud Paint i nyansen Dusk som är mer röd/orange i tonen i så fall. Så då detta var mer av en contour så kommer det kanske inte bli sommarens go-to, men jag tror denna kommer bli en välanvänd produkt till hösten när jag återgår till mörkt läppstift majoriteten av dagarna!

Fenty cream bronzer

Fler inlägg i no-buy-serien:

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *