FOURTH TURNING MED VAN NEISTAT

Om tiden vi lever i just nu

Hej igen, tänkte bara titta in lite snabbt och dela med mig av något av de mest tankeväckande jag sett på länge! Nämligen videon nedan av Van Neistat. Om ni minns det här inlägget så delade jag en video från Casey Neistat där han pratade om tid och vår uppfattning om tid. Detta är hans bror som är ny till youtube men verkar vara lika filosofisk som Casey.

Lägg 10 min på att titta på videon. Men i kort handlar det om att samhället går i cykler om 80 år med fyra stycken 20 års block. Alla blocken är typiska för cykeln och denna 80 års period upprepar sig gång på gång på gång. På något sätt känns det ändå skönt att höra såhär mitt i en pandemi. Att det finns ljus i slutet av tunneln och att förhoppningsvis så är detta den värsta delen av i alla fall mitt liv. Snart kommer bättre tider i 60 år framöver.

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *