GODMORGON I DET KREATIVA HÖSTMÖRKRET

Lite målande och en uppdatering

Godmorgon på er! Hur har ni det där ute i höstmörkret? Om en kvart börjar min föreläsning så jag tänkte bara passa på att titta in här på bloggen igen lite snabbt. Som ni märker så är den här hösten ganska seg-bloggad! Har inte haft så mycket att säga och inte varit på humör för att redigera bilder.

I förrgår byggde jag och J en IKEA köksmöbel (phuuu att man gör det frivilligt alltså?!), och på dagarna har jag haft föreläsningar. Jag har dock äntligen kommit igång med målandet igen vilket gör att det känns värt att bloggen tuffar fram lite långsammare än vanligt. I helgen är det dags att ta itu med trädgården och gräva upp mina dahlior och plantera tulpanerna jag köpte här. Och sen på söndag släpps nya säsongen av The Crown på Netflix så där har jag och J bokat in ett marathon med te och småkakor!

Så ja, bloggen kommer nog fortsatt gå lite långsamt! Men jag tänkte att jag i alla fall kunde visa bilderna jag målat på sista tiden. Känns som att något lossnade nu i veckan och skapandet kändes mer kravlöst och inspirerande igen, vilket jag tycker syns! Nej nu måste jag sticka och sätta igång zoom så jag inte blir sen! Vi hörs mer en annan dag! Ha det fint 🥰

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *