HEJ I HÖSTRUSKET

Ett litet check-in

Hej på er, hur mår ni?

Idag sitter jag med min telefon, dator och hårddisk igen och försöker säkerhetskopiera bilderna (vilket nu har blivit ett system i form av -> testa att importera bilderna via bilderprogrammet och hålla tummarna för att allt funkar, vilket det inte gör -> få en notis av itunes om att uppdatera telefonen -> försöka uppdatera telefonen men ha för lite minne, vilket va anledningen till att jag ville säkerhetskopiera in the first place -> vilket leder till radering av diverse appar mm för att få loss utrymmet -> sen uppdatera telefonen -> ställa om alla inställningar -> uppgradera programvaran i bilder-programmet -> och sen lyckas få över några bilder men vara så trött av föregående steg att man ger sig innan allt är säkerhetskopierat)

Idag ska jag dock försöka hålla ut och säkerhetskopiera allt! Så att jag slipper den här proceduren framöver.

Tänkte egentligen bara kika in och säga hej då det var länge sedan jag bloggade nu! Har inte mått på topp och valt att lägga den energin jag haft på andra ställen. Men ska se om jag orkar blogga lite mer nu framöver när vi är tillbaka till hemstudier igen och 2h om dagen inte går åt till att köra bil till skolan! 🙂 Har inte heller haft så mycket att säga eller visa, men den känslan brukar gå över så det kommer nog.

Bilderna ovan är från någon månad sedan när höstljusen sken på anemonerna i alnarpsparken. Kan nog vara en av de vackraste blommorna som finns! Ha det fint där ute i höstrusket. Kram

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *