HEJDÅ 2020 – DU VAR INTE ENBART HEMSKT

Ett inlägg om positiva saker som skedde i mitt liv 2020

Ett år som detta är det lätt att man fastnar i allt det hemska som har skett, för 2020 har nog inte varit någons topp 3 år. Det känns som att pandemi, isolering, läskig politik och hemskheter har varit det ända som det pratats om. Samt det som man kommer minnas året för när man tittar tillbaka. Så innan vi stänger det här hemska kapitlet i vår historia så vill jag bara lägga till och påminna om de bra saker som faktiskt skedde under 2020 – i mitt liv såklart, men om ni tittar på era egna kan ni nog också hitta några guldkorn, och det kan vara fint att påminna sig om. Ja jag skyller detta inlägget 100% på min väldigt klyschiga tacksamhetsdagbok jag börjat skriva.

 • Firade att J fyllde 30

 • Åkte till Tromsö innan pandemin med dess restriktioner

 • Såg solnedgången över havet i trevligt sällskap

 • Hann fira min 26 års dag på Ystad Saltsjöbad. Min första spavistelse
 • Fixade hasparna i lägenheten till några mer tidstypiska

 • Anlade en dahliahäck och rosenbåge och testade att odla luktärter
 • Lärde mig om trädgårdshistoria och växtskydd.

 • Distansstudier gav mig tid att hinna yoga på morgonen i lugn och ro
 • Började gå upp klockan 6 och spenderade dagens första timmar med J

 • Hittade min ultimata vigselring
 • Började skiva tacksamhetsdagbok

 • Började fota analogt igen och hittade min ultimata kamera

 • Badade i havet mer än en gång
 • Firade min och Js andra bröllopsdag och vårt sjunde år tillsammans

 • Mamma och pappa köpte vår älsklingsplats på jorden – Stugan
 • Ingen i min familj dog av corona i år. *knock on wood*
 • Köpte mitt nya munspel

 • Spenderade mer tid med Rosanna och Erik.
 • Firade jul med familjen i stugan
Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *