HIGHLIGHTS FRÅN V.4

Några mobilbilder för att sammanfatta veckan

Godmorgon på er! Idag vaknade jag och J till den mest magiska soluppgången! (ursäkta vårt smutsiga takfönster! Det har regnat ner damm sedan renoveringen som inte städats bort än ooops) Det finns inget som hade kunnat göra morgonen mer perfekt än doften av koppen med dubbel espresso som J precis kom upp med! Ahhh…

Den här veckan har spenderats till 90% i skolan med AutoCAD så tänkte lägga upp lite mobilbilder från veckan!

Ungefär såhär har veckan spenderats. Som en person som testat det flesta vanliga program när det kommer till datorer, allt från kodning till adobe och så simpla saker som word, blir det så frustrerande med ett program som beter sig helt annorlunda. Känner mig som en 5-åring som ska lära mig att rita en cirkel. Men har försökt intala mig själv att AutoCAD är The Sims och jag är en 12 årig Petra som längtat efter spelet i över ett år. (Funkar sisådär…)

Just denna dagen på bilden ovan (i onsdags) var lite extra mysig då vi bara var 5-6 personer i datorsalen, solen sken och Julia lärde mig det bästa plugghacket – att ta med mikropopcorn till skolan och poppa i matsalen som pluggsnacks!

Alnarpsgården

Allt pluggande har också lett till många mysiga stunder med fröknarna fnitter! Här i sitt esse med Rosanna som visar en dokumentär!

Någonstans mitt i veckan ballade det ur och jag återupptäckte KaleidoLens. Här med Bianca på min axel som någon AutoCAD-rådgivande ängel, eller djävul? haha

drömmig bäddning

Veckans projekt har dock varit att fixa sängen! Vi har haft samma vita påslakan i 5-år och häromnatten rev Jonathan upp hörnet på påslakanet vilket fick va droppen! Så nu går vi från vitt och hotelligt till varmt och mysigt.

Under veckan har det kommit puffar av blomdoft i klassrummet! Men jag har inte kunnat lokalisera vartifrån, men igår lärde jag mig att det är Bea som var boven och hennes parfym Lust från Lush (Lärde mig också att jag är allergisk mot Bea då hon har 5 katter och jag bara genom att sitta bredvid henne på föreläsningen började snuva haha)

Parfymen luktar som att stoppa in huvudet i en jasminbuske samtidigt som man bär ut den nygräddade sockerkakan till fikat i trädgården en varm sommardag. 30ml varianten var dock slut på Lush så jag testade deras solid-parfym! Älskar ju den solid-parfym jag fick från Glossier så förhoppningsvis blir detta också en hit! Upptäckte också en annan favorit i form av Vanillary. En varm och mysig vaniljdoft. Som en nybakade drömmar!

Sist men inte minst har vi året, kanske decenniets kap! Min drömklänning! Hade jag gift mig idag hade jag gift mig i denna! Jag minns när nyhetsbrevet från Other Stories landade i brevlådan förra året och jag såg den här marängdrömmen. För 960kr kunde jag dock inte rättfärdiga en vit puffig klänning. Den sålde snabbt slut och jag grämde mig över att jag inte beställt den ändå. Och när rean kom fanns bara storlek 36 kvar på nätet och den kostade fortfarande 690kr. Men sen igår när jag och Rosanna samlade steg till hennes Boot Camp (i form av shopping haha) så hängde den där! Med 40% rabatt! Men när vi väl kom till kassan var den ytterligare nersatt så för 354kr gick jag hem med mina drömmars klänning! Den vänstra bilden är ifrån när jag upptäckte att klänningen som inte kunde bli bättre också hade FICKOR! Om life-goals fanns i klänningsformat så skulle det vara denna!

Men nu ska jag slurpa i mig det halvljumma kaffet och åka iväg på loppis för att hitta 10-15 tallrikar till Jonathans 30-års middag! Hur kan vi fortfarande bara ha typ 6 mattallrikar efter snart 6 år i eget boende? Trevlig helg!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *