HOUSE BUNNIES

Mina två pluttar

Hej! Sommaren 2014 köpte jag herren ovan, då jag skulle flytta hemifrån till Norrköping helt själv. När flyttlasset väl gick hade dock J ombestämt sig och hängde med. Så trots att jag fick mänskligt sällskap i alla fall, så har den här lilla gosen hjälpt mig genom många tråkiga pluggdagar, tågresor, tupplurar i sängen och stunder på gräsmattan. Säg hej till Wilbur.

När vi flyttade ner till Skåne 2018 och jag inte skulle kunna vara hemma lika mycket så var det dags att skaffa lite sällskap åt Wilbur, välkommen Rosie!

Om Wilbur är den typiskt snälla, försiktiga och gosiga kaninen så är Rosie motsatsen. Mycket bestämd och låter en inte lyfta henne om hon inte vill, tuggar på allt och gräver. Samtidigt är det alltid hon som sitter och väntar och vill bli klappad när man kommer upp på loftet och som vill bryta sig ur inhägnaden när hon inte får va med.

Nu ska jag snart sluta prata om kaninerna men innan det tänkte jag bara visa två bilder på deras personligheter. En liten gosig Wilbur med glimten i ögat!

Och en nyfiken Rosie på bakbenen, överallt och ingenstans.

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *