HUR MAN TAR BORT NOPPOR

2 x noppborttagare

CASHMERE COMB

Hej på er! 2017 var året av minimalism för mig. KonMari-metoden var ny, jag hade precis upptäckt The Minimalists och kände hur min värld revolutionerades. Efter det har livet kommit emellan och fokus har varit på andra aspekter av livet. Men med pandemin och mer tid hemma har jag äntligen fått en nytändning. Bilderna är från 2017 när jag precis fått tag på en ullkam och kände hur den revolutionerade min klädvård. Sedan dess har jag fortsatt att utveckla mina kunskaper i hur man kan ta hand om kläder, jag har tex vaxat om min Barbour-jacka som trots att den är från 80/90-talet nu ser ny ut och jag sköter regelbundet om mina skor. Men det finns fortfarande plats att lära sig nytt och ta ännu bättre hand om kläderna. För målet är att ta bättre hand som kläderna jag har så de håller bättre vilket gör att jag kan köpa färre kläder, och kanske istället satsa lite mer pengar på de jag faktiskt köper.

CASHMERE COMB

Ovan kan ni se resultatet från ullkammen. Så fint och trots att jag verkligen tycker den funkar så är det en kraftansträngning att kamma större plagg.

steamery pilo fabric shaver

Vilket ledde till den här lilla manicken från Steamery. Den heter Pilo Fabric Shaver och är en elektrisk noppborttagare. Det finns flera på marknaden och jag tror en från Phillips egentligen fått bäst i test, men jag blev helt förälskad i hur denna från Steamery såg ut. Plus att det är ett svenskt varumärke! Denna var också en av de få man kunde ladda med USB istället för batterier. Nedan kan ni se resultatet på min favvo-kashmirtröja.

steamery pilo fabric shaver

Före

steamery pilo fabric shaver

Efter

steamery pilo fabric shaver

Den blev verkligen som ny! Så trots att prislappen är ca 3 gånger högre än den från Phillips så känns det värt det då designen är så fin och då den är behaglig att använda!

steamery pilo fabric shaver

Före

steamery pilo fabric shaver

Efter

steamery pilo fabric shaver

Nopprorna från två stickade tröjor

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *