I MINA TEBURKAR

Mina 9 favoriter!

Som en person som fått i sig cirka en kanna te om dagen från modersmjölken, så är det inte konstigt att jag har en salig blandning av téer hemma. Man måste ju ha lite att välja mellan! Men häromdagen bestämde jag mig för att bli lite organiserad, så jag plockade fram min älskade label-maker och sorterade igenom teerna och satte etiketter på alla mina favoriter som nu står uppradade på tallrikshyllan. Jag tänkte att vi skulle ta oss en titt! Om vi börjar från vänster….

Perchs Rosente

… så har vi Perchs Rosente smakar som turkisk konfekt och är en annan av mina bästa.

Celestial Sleepytime Vanilla

Därefter har vi Celestials Sleepytime Vanilla. När jag bodde hemma hade mamma alltid Celestials vanliga Sleepytime för att dricka innan sängdags. Det är ett väldigt örtigt te och detta är från samma linje fast med vaniljsmak. Ett av mina favoriter.

Celestial Sleepytime Peach

I samma serie finns också ett med persikosmak som också är riktigt mumsigt när man är på det humöret!

Marockans mynta

I den asiatiska butiken där min lillebror bor finns ett te med Marockansk mynta som är jättegott. Det kommer dessutom i de här söta plåtburkarna, har gått igenom två än så länge! Men i sommar tänkte jag att jag skulle torka mitt eget Marockanska mynta te.

Carl Larsson-gårdens gröna te

Sen så är det två gröna téer, teet från Carl Larsson-gården är helt fantastiskt gott! (Går nu att köpa via deras webbshop vilket gör det något smidigare att införskaffa än att åka dit eller maila dem som en galning)

Perchs Grønt Kvædete

Perchs gröna kvittente är också helt fantastiskt och ett av de få gröna teerna jag gillar.

Perchs Hvid Jule te

När det kommer till julte så är Perch’s vita julte min favorit. Gillar också Pickwicks Spicy Chai men det har jag tyvärr druckit upp så får ta en sväng till Danmark och ladda upp igen!

Perchs Earl Grey

När det gäller mer ”klassiska svarta teer” så finns det inget godare än Perchs Earl Grey.

Champagne Cream

En favorit från Norrköping som de serverade på Lindahls Konditori och som gick att köpa i tebutiken där är Champagne Cream. Ett av mina absoluta favoriter. Så milt och mjukt och lite blommigt!

Och det var alla! Vilket tycker ni låter godast? Har ni några favoriter jag bara måste testa? Skriv gärna en liten kommentar!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *