#ISOLATIONCREATION

Lite stilleben i karantäntider

Hej där ute! Idag känns det som en bra dag under omständigheterna. Igår avslutade vi den tyngsta kursen jag har läst under min studietid (tänk då på att jag redan har en kandidatexamen i ryggen redan vilket säger något), och idag börjar äntligen kursen jag har längtat mest efter, nämligen Trädgårdshistoria. Idag är det också den 25:e, dvs löning vilket inte kom en dag för tidigt, och utanför fönstret lyser solen. Så för att vara ”karantän” så känns det ändå helt okej idag!

Med vårsol som lös genom takfönstret, och tulpaner som var precis perfekt utslagna tog jag chansen att fota lite stilleben. Jag hittade ju de här blomfakirerna på loppis förra sommaren och har varit så sugen på att fota stilleben sedan dess, men det har inte riktigt blivit av. Men efter snart en halv månad med stories från Jamie på @annstreetstudio, så kändes det som att det var nu det skulle hända! Ovan ser ni resultatet. Visst är dessa de mest gudomliga tulpaner ni sett?

Älskar Jamies idé med #isolationcreation som uppmuntrar till skapande nu när vi alla är isolerade i våra hem, och att hitta gemenskap i det. Känns så himla fint om något gott kan komma ur den här krisen också!

Nu ska jag käka lite lunch innan jag börjar läsa om trädgårdshistoria! Ha det fint!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *