2020 | JANUARIS FAVORITER

Stort som smått

God förmiddag och glad lördag på er! Idag är det både lördag men också en ny månad! VI HAR ÖVERLEVT JANUARI! Så idag blir det ett lättsamt och mysigt inlägg om månadens favoriter. Visst minns ni alla de där favoritinläggen man gjorde förr i slutet av varje månad? Då med 90% smink, men tänkte att det kunde vara kul att göra ett från januari med denna månadens favoriter! Som en liten inblick i det bästaste bästa i mitt liv just nu. Och det som faktiskt var bra med årets sämsta månad!

Pärlor

Först ut har vi mitt nygamla pärlhalsband. Det är inte många dagar som har gått där jag inte haft det runt halsen! En stor favorit!

Tulpaner

Tulpanerna Jonathan kom hem med tidigare i veckan samt de från Hvilan är en stark januari-favorit! Tror ni inte det är tulpaner som får en att överleva januari? Tulpaner och d-vitamintabletter?

Vårt nya köksbord

Det var på Möllan i Malmö som vårt perfekta köksbord gömde sig! Gammalt, robust, slitet men inte trasigt. Den perfekt använda bordsskiva i rått trä med vitmålade ben som flagnat med tiden. 450kr och hittat via facebook. Drömmer om pepparkaksbak och morgonkaffe vid detta.

Alnarpsgården

Fina vänner

Det är så många fina personer i min klass på Alnarp. Snälla, milda och omtänksamma! Älskar att omge mig av den energin! Definitivt en januarifavorit.

drömmig bäddning

Nybäddat

Att äntligen ha fått ordning i sovrummet och piffat till med nya påslakan och en ergonomisk kudde. Det har verkligen gjort under för min sömn! Ska försöka hitta lite tid att skriva ett eget inlägg om det!

Gubbmysa vid havet

Att göra som alla Helsingborgs-gubbar och maxa de få soldagar vi har genom att åka ner till havet och parkera bilen mot vattnet. Bara sitta där inne i skydd från vind och kyla och bara titta, kanske dricka en kopp kaffe eller prata. Det är livskvalitet.

Other stories Puff Sleeve Jacquard Mini Dress

Drömmarnas klänning

Den mest perfekta klänningen jag någonsin sett, suktat över i ett år, som som på Stories slutspurtsrea blev min för bara 350kr. STOR favorit.

Nude ballerinaskor

Ett ytterligare reafynd var de perfekta nude lack-ballerinaskorna från samma märke som skorna jag hade på bröllopet! Kommer bli perfekta dop- och bröllopsgästskor i vår och sommar!

Ljudbok i Bose

Älskarälskarälskar mina trådlösa hörlurar från Bose. Bäst är de med en ljudbok i, just nu lyssnar jag på Niceville (en av mina favoritfilmer, så tänkte att boken säkert är lika bra! Det är den!)

Paperfashion Metallic Watercolors

Åh vattenfärgerna jag fick i julklapp har varit ett sånt inspirationsboost till mitt målande! Finns så mycket kul man kan göra med dem!

Nudestix

Mina sminkfavoriter är ofta desamma, men en liten oväntad favorit är den här miniatyren jag köpte i julas. Den heter Nudies All Over Blush and Bronze Stick i färgen Sunkissed..

Espresso och prat på morgonen med J

Sen ett tag tillbaka har jag börjat gå upp vid klockan 6 med Jonathan. Och stunden i soffan innan jobb och skola med en espresso i handen och bara mysprat är verkligen livskvalitet.

Bloggläsande på Ipaden

Nästan varje morgon sätter jag mig också och läser lite blogginlägg, Elsas, Sofias, Sandras och Cathrines. Mysig läsning i soffan under en filt med iPaden i handen.

Min kamera

Efter att Mr. Darcy ramlade i betonggolvet (jag har uppkallat min kamera efter min första kärlek! 😉) så har jag fått en helt ny uppskattning för den! Min Canon G7X Mark II är min lilla bebis och så glad att den klarade fallet!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *