MARS YOGA

Pass: 16/31

Hej på er! Den här månaden har varit ganska ångestfylld. Jag tror att ca från 6:e till 25:e har jag mått sisådär vilket även syns på yogan. Men denna månaden kan ju också fungera som bevis på att trots att månaden i stort har känns skit och jag har haft svårt att motivera mig, så har jag ändå gjort ungefär lika många pass som i vanliga fall. Det är lite fint att jag ändå orkat prioritera yoga många av de dåliga dagarna då det får mig att må bättre. Trots att jag egentligen inte har haft det i mig så är ett sätt att älska mig själv. Jag har också börjat undersöka hur mitt mående påverkas av min cykel och börjat se lite sammanhang när jag är låg på energi och har lättare till ångest, samt vilka veckor saker känns lättare. Det skulle ju va optimalt att kunna planera sina mer energikrävande saker till de bättre veckorna (cykliskt) och ta det lite lugnare under de dåliga. Typ klappa måendet medhårs.

Månaden har också i stort varit fin! Mycket tid har spenderats med familjen och jag har också firat min födelsedag så själva aktiviteterna har varit fina, men måendet har varit skit.

Men om vi ska titta lite på denna månadens pass. Ni kan utgå ifrån dessa ifall ni känner er lite sköra och behöver pass för återhämtning för nästan alla är väldigt snälla och mjuka. Jag har fortfarande haft som standard att lördag/söndag är ledigt, men många gånger har jag ändå känt behovet av ett snabbt pass på helgen. Detta är nog också en av anledningarna till att jag yogat hälften av månadens alla dagar trots att flera av vardagarna varit utan. Det är verkligen viktigt att fråga sig själv varje dag om man orkar yoga och om det finns någon justering man skulle kunna göra för att orka om man inte gör det. Tex en mysig tröja, ett snällare pass, en filt på yogamattan eller en extra kudde. Som Adriene säger, det viktigaste är att dyka upp.

 1. Yoga For Self Care 
 2. Reveal 
 3. Head stand yoga pose 
 4. – Behandling
 5. Movement Medicine 
 6. Yoga for Mood Swings 
 7. – Söndag
 8. – Ångest 
 9. SALVE
 10. Restorative Yoga + Meditation 
 11. – Årets sämsta dag
 12. Yoga For Anxiety 
 13. – Lördag
 14. – Söndag
 15. Practice Ease 
 16. – Behövde ett break
 17. – Nope
 18. Yoga for Neck, Shoulders, Upper Back 
 19. – Lördag
 20. – Söndag
 21. Soften 
 22. Yoga for Self Respect 
 23. Yoga for Change and Drain 
 24. – Lördag
 25. Savor 
 26. Return 
 27. Lower Back Love

Namaste!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *