MILK MAKEUP TILL SVERIGE

Äntligen är det här!

När jag var i New York i våras passade jag på att testa massor med nytt smink som inte är tillgängligt i Sverige än. Bland annat Milk Makeup. Förra året kom Glossier till Sverige, i år kom Milk Makeup så nu har vi bara Bite Beauty och Fresh kvar! haha

En favorit sedan New York är deras Lip + Cheek stick i färgen Werk. Det är verkligen den perfekta naturligt rosa nyansen till kinderna!

Jag hade så suktat efter deras krämögonskuggor men tyvärr verkar det som att Sephora har valt att inte ta in den produkten. En produkt de dock har tagit in är deras krämhighlighter i färgen Lit. Så när jag hade vägen förbi Emporia passade jag på att plocka upp den! När jag var i New York hade de bara färgen Turnt som mini, och då den var lite mer rosaskimrande än gyllende så hoppade jag den. Lit är en mer gyllene nyans.

Här har ni två swatches. Werk till vänster och Lit till höger.

Skulle gärna vilja testa deras krämbronzer också men använder det så pass lite så kommer aldrig ta mig igenom en full size. Håller tummarna för att Sephora även tar in den lilla sen!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *