MIN DESIGN TILL PEOPLES BEAD 2021

Nature Lover

Hej, denna veckan är det dags för första omröstningen i Peoples Bead 2021. Som ni vet om ni följt mig ett tag så älskar jag Trollbeads. Det började när jag fick ett armband med tre beads för massor med år sedan av min moster och morbror. Förra året uppdaterade jag det genom att köpa en ny kedja för att ersätta det gamla läderarmbandet. Efter det har jag fått fler pärlor i julklapp och födelsedagspresent så har snart fått ihop en liten samling.

Därför tyckte jag deras koncept där man kunde skapa sin egen pärla som sedan röstas fram av folket lät så roligt. Den här sköldpaddan var vinnaren 2019 och är en jag har på mig varje dag.

nature lover trollbeads peoples bead 2021

Så därför designade jag i år ett eget förslag! Pärlan har jag döpt till Nature Lover och föreställer två händer som skapar formen av ett hjärta med en blomma i. Ni kan hitta den här.

Blomman är inspirerad av Höstanemonen som har blivit en av mina favoritblommor. Jag älskar den enkla formen och det lekfulla växtsättet. Pärlan ska vara en påminnelse om att ifall vi tar hand om naturen, så tar naturen hand om oss tillbaka. En pärla för alla naturälskare!

Så om ni har lust får ni jättegärna besöka Trollbeads hemsida, logga in och rösta på mig. Jag tror inte man kan rösta på ett bidrag rakt av utan man får välja sin favorit bland två. Men skulle vara så kul om ni hade lust! Så får jag hålla tummarna för att fler tyckte detta var en pärla som borde bli verklighet och att jag går vidare till omröstning två!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *