MIN HANDBRODERADE SLU HOODIE

Den är äntligen klar!!

Vet inte riktigt vad det är som gör att jag älskar college-hoodies, kanske är det på grund av en hel skoltid utan uniformer, eller så är det bara känslan av tillhörighet? Sedan jag började på Sveriges Lantbruksuniversitet så har jag velat köpa en slu hoodie, så när vi denna terminen började ha vissa av lektionerna i skolan igen efter ett halvår med distansstudier så passade jag på!

Då grönt inte riktigt är min färg så tänkte jag att det kunde vara ett roligt projekt att fylla i bokstäverna på min slu hoodie med broderi. Då jag studerar trädgårdsingenjör kändes blommor lämpligt! Tänkte att ”detta tar väl ett par veckor” men en kurs och lite till senare är jag äntligen klar! Det var ett bra projekt att pyssla med till alla föreläsningar på zoom såhär i coronatider.

slu hoodie

Före

slu hoodie

Efter

Det blev en salig blandning av blommor. Prästkragar som är en gammal favorit, Höstsilverax som är en ny. Rosor pga rosor. Vallmo som känns väldigt skånskt, Linneor som känns väldigt småländskt. Tulpanen ’Belle Epoque’, och till sist, solrosen Mrs Mars som jag failade med att få i blom i somras.

Mitt i mitt broderande så skickade mamma och pappa den här underbara bilden på Farmor när hon var ung då de tyckte det var så likt mig. Kan inte riktigt avgöra om det stämmer, men ser jag ut såhär från andras synvinkel så är jag mer än nöjd!

slu hoodie

Vill ni se hur den blev till steg för steg så har jag samlat mina insta stories i en highlight! ☺️


Kreativt kaos… haha

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *