MINA BÄSTA KRÄM HIGHLIGHTERS

En av mina två must-haves

kräm highlighter

Åh idag var jag sugen på att bara nörda smink. Troligtvis för att jag kom igång igårkväll när jag pratade smink med Rosanna som ska till NYC idag. (Var ju såklart tvungen att guidea henne igenom alla miniatyrer på Sephora som bara finns i USA och skriva en liten shoppinglista om hon skulle ha vägarna förbi!)

Sen när detta är uppe i luften så ska jag sätta mig och börja konstruera min trädgårdsmodell och försöka svara på frågor som ”Hur hög är egentligen en häck?”, ”Kan man ha ett platt tak?”, ”Vad är ett rimligt avtånd mellan bjälkarna i en pergolagång?” och sen översätta allt i skala 1:100 och 1:200. men nu till sminket!

kräm highlighter

Dewy highlighters

Utöver läppstift (som ni kan läsa mer om här) så älskar jag också krämhighlighters. Med de två produkterna klarar man sig utmärkt enligt mig! (Brukar dock även använda ögonbrynspuder och gel samt någon typ av bas som tex Glossier Stretch Concealer eller Kiehls Super Fluid UV Minerals Defence SPF 50+) Men läppstift och krämhighlighter är mina två prios!

Först ut tänkte jag prata lite om mina tre ”dewy highlighters”. De som ger glow i form av fuktig glans mer än glitter eller färg.

Glossier Haloscope – Moonstone

Glossier Haloscope finns i tre nyanser och är en väldigt prisvärd highlihter. Moonstone är den vita av dem som lämnar ett vackert svagt skimmer och glans. Denna använde jag massor innan jag upptäckte…

Rms Beauty Living Luminizer

Rms Beauty – Living Luminizer

Living Luminizer. Detta är den absolut bästa highlightern jag har testat och den jag använder nästan varje dag. Den har skimmer som påminner lite om pärlemor och verkligen får kinderna att poppa! Vill så gärna testa fler av RMS Beautys highlighters (speciellt nyansen Champagne rosé) men då detta är en produkt som aldrig verkar ta slut, och sen också kostar lite mer (runt 400kr) drar jag mig för att köpa en ny!

Tata Harper – Very Illuminating

Tata Harper är ett märke som främst är känt för sin naturliga hudvård. Dock gör hon även några krämrouger och kräm highlighters. Denna är den mest ”pudriga” av dem. Det är ju såklart en kräm, men denna har mer textur än blank finish om man jämför med ovanstående. Den är också väldigt dämpad vilket har gjort att jag oftast föredrar de andra!

Kräm highlighter

Nude/rosa highlighters

Nästa kategori av krämhighlighters är de med en nude eller rosa ton till sig. Dessa ger ett lite mjukare intryck och passar bra för en mer solkysst look (OBS när jag säger ”solkysst look” tänkt på att jag är en blekfis)

Glossier Haloscope – Quartz

Här kommer ytterligare en nyans av Glossier Haloscope. Quartz ger samma effekt som Moonstone fast men en liten hint av färg.

Milk Makeup – Lit

En av de nyare tillskotten i min samling är Lit från Milk Makeup. (Ni kan läsa mer om den här.) Detta är den som har mest gul ton av mina highlighters. Även denna med en lite mer pudrig än oljig finish.

Kjaer Weiss – Radience

Sen har vi Kjaer Weiss highlighter i färgen Radiance. Om det är not Kjaer Weiss kan så är det att skapa vackra förpackningar. Denna är gudomlig och det bästa är att man kan köpa refills när produkten tar slut. Detta är den glittrigaste av mina krämhighlighters och har en rosa ton, nästan lite åt det lila hållet.

Lilah b highlighter

Lila B.

På tal om vackra förpackningar måste jag också nämna Lilah Bs highlighter. Så vacker förpackning formad som en sten man hittar på stranden. Denna är något mellanting mellan kräm och puder, lite åt Kjaer Weiss i formula men mer åt Milk Makeup i färg. Väldigt naturlig och fin!

kräm highlighter

Liquid highlighters

Även om jag använder någon av de andra highlightersen så brukar jag också använda någon av dessa för att blanda med min rouge. Oftast Glossier Cloud Pain i Dusk eller Puff men det kan också vara läppstiftet jag har på mig den dagen. Genom att blanda ut pigmenten med en krämhighlighter får man en naturligare blush och ger samtidigt kinderna ett fräscht glow.

Becca Shimmering Skin Perfector Liquid – Pearl

Beccas Shimmering Skin Perfector i färgen Pearl är en vit krämhighlighter med vackert skimmer. Den kostar 465kr, men innehåller också helt galna 50ml produkt! Det är mycket highlighter att jobba sig igenom! Fin att blanda med rouge eller att bara använda som den är!

Urban Decay Naked Skin – Highlighting fluid

För att även smidigare kunna ha med en flytande highlighter när jag åker bort testade jag att skaffa denna från Urban Decay. Inte lika bra som Beccas men gör jobbet!

kräm highlighter

En lite udda

Som alltid har jag någon lite udda produkt bara för att det är kul! Denna gången i form av…

Nyx Strobe of Genius Holographic Stick – Electric Invasion

Detta är en krämhighlighter som skiftar lite i blått. Så fint tillsammans men djupt bärfärgade läppar och ett roligt sätt att diskret piffa upp en ganska vanlig look.

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *