MYSIGT FRÅN SENASTE TIDEN

Lite smått och gott från September-Oktober.

Hösten är verkligen här, och med den höstmyset! Jag har dock haft en lite jobbig period mentalt, så tänkte därför skriva ett inlägg för att påminna mig om allt som varit mysigt på sista tiden. För det har det verkligen, trots att hjärnan spelar mig ett spratt. Bland annat bilden ovan, jag vet att jag har publicerat den tidigare men hallå, detta händer inte varje dag och sammanfattar verkligen optimala njutet.

Ett par kvällar har jag och J tagit lilla Clion och åkt längs kusten mot Mölle på kvällarna och tittat när solen gått ner.

I mean… wow!

Älskar farmors sminkbord. Så mysigt att sitta där och göra sig i ordning!

Sen var Jonathans föräldrar på besök och vi tog med dem till en av sommarens favoriter för lite planka och ryggbiff! Jocke (Js pappa) hade varit gullig och bakat sockerkaka som vi åt med glass på kvällen.

Hittade ett doftljus till hösten på HM. Älskar både glaset och doften!

Sen började kursen färg och formlära och vi hade trädkroki i Alnarpsparken.

Emilia tipsade om optimala vinet och efter en månads detox efter sommaren passade vi på att lyxa till det!

Med första kursen tillbaka i skolan sedan coronan (innan distansstudierna fortsätter i nästa kurs) så är det extra mysigt att träffa de här fina!

Jag och Rosanna är mycket nöjda över våra nya bänkar. JA bänkar som i skolan där man kan dumpa all sin skit och inte städa efter sig, dröm!

Ny favoritfrisyr!

Morgonljuset en lördag med doftljuset tänt och en dubbel espresso innan J vaknat.

Har också försökt fixa vardagsrummet lite genom att köpa nya sammetskuddar till sofforna. MASSOR med kuddar <3 (Ignorera stöket)

I parken spelade ett gäng pensionärer musik. SÅ MYSIGT! Ville fråga om jag fick va med, men tänker att de förstör deras corona-anpassning lite… haha

Rosie.

Kreativt kaos.

Har även hittat en ny höstparfym från Floral Street! London Poppy luktar som äkta blommor med en varm träig underton. Stod att den även skulle ha noter av saltvatten vilket säkert är det jag drar mig till med tanke på att en annan favorit är Jo Malone Wood Sage and Sea Salt. Till vänster kan ni även se min nya kappa. Har inte haft en svart kappa på flera år, men den här oversizeade nästan herr-rocken var för bra för att låta bli.

Märklig bild men vill visa på min ny-waxade babourjacka! Det är pappas sedan nästan 30 år tillbaka men de senaste fem har den varit min. Den var dock i behov att att få en rejäl omgång vax, och nu är den som ny igen! (Och kan förhoppningsvis tåla en regnskur eller två!)

En liten rödhake satt och vaktade Rosannas lott när vi kom förbi på slottis! Om någon har tips på hur man lockar/mutar rödhakar till trädgården är jag all ears för kan va en av de sötaste fåglarna som finns! 😍

I helgen var jag och J i Malmö och gick i slottsträdgården och utforskade stan.

Passade också på att ta en ordentlig fika på ett fik J dreglade när han gick förbi den här gången.

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *