Några refills och tankar om smink

Physicians Formula och Anastasia Beverly Hills

Glad 11-kaffe på er! Just nu har vi vår första rast i dagens zoomföreläsningar så jag tänkte kika in och skriva lite på bloggen. Den här morgonen innan skolan har jag suttit och flyttat över bilder från kameran till datorn och börjat sortera igenom lite av det jag fotade i somras. Men idag tänkte jag prata smink! Jag har nämligen under ett par år nu försökt att minska mitt shoppande och komma fram till vad jag verkligen vill ha när det gäller smink. Försöka hitta någon typ av balans mellan nörderi/kreativitet och ekonomi. Tex att om det är något coronakrisen har lärt mig så är det att man inte har energi för foundation på vardagar. Och genom att låta huden vila har den börjat må så mycket bättre! Sen har jag också börjat märka vilka produkter jag faktiskt använder slut på och som därför är mina favoriter, så i detta inlägget tänkte jag prata om två produkter jag precis köpt refills på.

Först ut har vi bryngel. Jag har testat flera olika och gillar verkligen Glossiers Boy Brow och har även kört en vända med Tromborgs ögonbrynsgel men det jag har märkt är att jag egentligen tycker det är en ganska tråkig och otillfredsställande produkt att köpa. Har man dock yviga ögonbryn gör en bryngel stor skillnad! Problemet med många bryngeler är att de antingen kostar för mycket eller kommer i superdupersmå förpackningar som man använder slut på på en månad. Därför kom jag att tänka på Anastasia Beverly Hills Brow Gel som precis tagit slut efter att jag haft den i säkert över två år (obs, inte använt den exklusivt men ändå, det är länge!!) och när jag kollade på förpackningen innehöll den nästan det dubbla om man jämför med Boy Brow. Utöver mängden är det denna bryngelen som håller brynen på plats bäst och jag gillar verkligen den stora och fluffiga borsten som verkligen kan kamma ner brynen. Därför tänker jag nu bara acceptera att detta är bryngelen jag använder både för funktion och ut ett prisperspektiv och sen sluta tänka på bryngel som är en galet tråkig produkt!

Nästa produkt är dock desto roligare, nämligen en i min favoritkategori – läppstift! Om ni läste det här inlägget så nämnde jag Physicians Formula i färgen Soaking up the Sun som mitt nya favoritläppstift. Och trots att jag köpte det tidigare i sommar har jag redan kommit till slutet på det. Lite på grund av att det är en väldigt krämig formula och lite för att det är läppstiftet jag använt näst intill varje dag. Just Soaking up the Sun är en så vacker varm nude och det känns väldigt återfuktande på läpparna för att va ett läppstift. Sedan smakar/doftar det fantastiskt!

Dock är förpackningen inte den bästa, men med tanke på att den kostar 100kr är det inte något större problem. Jag brukar pilla bort både klistermärken och använda lite nagellacksremover för att ta bort brandingen och då blir den ganska sleek om man bortser från den klabbiga hylsan haha!

Såhär ser den nya ut när den fått samma behandling! Och det var mina två refills, så förhoppningsvis dröjer det nu ett par månader innan jag behöver fylla på något annat igen.

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *