NYA GALGAR

Lite mer enhetligt och praktiskt

Hej på er! Just nu är jag mitt i avslutningen av kursen Inomhusträdgårdens Material och Design, en kurs som alla andra år säkert är en av de roligaste, men som på distans har varit ganska fruktansvärd. Alla praktiska moment och exkursioner har uteblivit och istället har man suttit inlåst hemma med 120 glosor till växter som är svåra att se i verkligheten och ett gigantiskt designprojekt som känts extra mastigt och tomt i brist på klasskamrater att bolla idéer med. Men nu är det snart över (och jag försöker förtränga känslan av att nästa kurs verkar ha samma uppbyggnad fast två tentor med växter på latin). Ett år in så börjar det verkligen tära på en med distansstudier. Men det finns såklart alltid de som har det värre så jag ska inte klaga.

Istället skiftar jag fokus till mitt pågående projekt ”få ordning på all skit hemma” och gårdagens tillägg bestod av byte av galgar.

Såhär såg det ut innan! Egentligen inga större problem utöver att IKEA designat om sina galgar så vi nu hade 50/50 med gamla och nya. Jag hade också börjat få lite fnatt på att alla trägalgar i sinom tid tappat kroken. Därför tyckte jag de nya på första bilden var så bra! Helt i metall som både är platspraktiskt och som förhoppningsvis kommer hålla en lång tid framöver. Känns som det blev mycket luftigare nu! Och lättare att faktiskt se vilka kläder som hänger var. Nej det var allt för idag! Hoppas ni har det fint!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *