NYA LÄPPRODUKTER FRÅN NYC

BITE, Fresh och Soap Cherie

Smink från nyc

Sedan jag var i NYC i april och shoppade smink (läs dethär inlägget) så har jag hunnit testa igenom det mesta och hittat ett gäng nya favoriter. När min vän Rosanna skulle dit skickade jag därför med en liten beställning. Och som den underbara vän hon är kom hon i måndags hem med det ni ser ovan!

Sephora

Jag skickade en lista med lite blandade godbitar från Bite Beauty, Fresh och Milk Makeup, men då det var black friday var tyvärr väldigt mycket utsålt. Bland annat Bite Beautys Amuse Bouche läppstift i färgen Honeycomb och Meringue samt deras Agave Lip Mask i Lavender. Försökte också få tag på den där puderblå krämögonskuggan från Milk som jag pillade på förra gången, men även den var slutsåld. (Kanske tur det, för hur gärna jag än vill använda blå ögonskugga så är det inte bästa looken för mig haha)

Sephora

Men nu tänkte jag att vi skulle titta igenom alla godbitarna hon lyckades armbåga sig fram till och frakta hem till sin sminkberoende kompis! (Okej, kanske inte riktigt så dramatiskt men…)

Fresh Beauty Little Dreamers Gift Set

Fresh Little Dreamers Gift Set

Först ut från Fresh var det här gulliga lilla jul-setet med miniatyrer av deras Sugar Lip Treatment, som jag förälskade mig i efter förra besöket. Förpackningen är gudomlig!

Fresh Beauty little dreamers gift set

Då köpte jag en full size i färgen Honey, men dessa tre minis är mer genomskinliga. En i färgen Rosé, en i originalet och en i varianten Dream som har en svagt rosa tint.

BITE Beauty 4-piece Mini Amuse Bouche Supercharged Lipstick Set

BITE Beauty 4-piece Mini Amuse Bouche Supercharged Lipstick Set

Dessa har jag suktat efter sedan jag först såg dem på Bites instagram.

1. Hur gulligt med miniatyrläppstift?!

BITE Beauty 4-piece Mini Amuse Bouche Supercharged Lipstick Set

2. Den matta förpackningen i samma färg som läppstiftet. Lovely!

Färgerna heter:

Bite Beauty Cherry truffle

Cherry Truffle – en vacker brunröd.

Bite Beauty Good jujube

Good jujube – en mörkare nude.

Bite Beauty Ruby Bonbon

Ruby bon bon – en rosa.

Bite Beauty Cocoa Bite

Cocoa bite – en ljusare nude.

Soap Cherie Body Oil Orchid

Soap Cherie Body Oil Orchid

Sen så var hon gullig nog och köpte två saker till som jag inte hade beställt som ett tack för att jag hjälpte till att lämna in hennes skolprojekt. Först ut har vi en Body Oil med Orchid som doftar supergott!

Soap Cherie Body Oil Orchid

Och hur vackert är det inte med den genomskinliga flaskan och blomman innuti?

Bite Beauty All Agave

BITE Beauty All Agave

Då hon hörde att jag var lite smått besatt av Bite Beauty. (Jag måste till Bite Beauty Lab någon gång i mitt liv och skapa mig mitt eget läppstift) så köpte hon ett miniatyr-set med deras Agave produkter.

Bite Beauty All Agave

En pytteliten gullig Agave Lip Mask som jag älskar. Ett Mini Agave+ Nighttime Lip Therapy som jag är superpepp på att testa. Och en…

Bite Beauty Agave+ Daytime Lip Balm

…Agave+ Daytime Lip Balm, även den som ett supergulligt miniatyr läppbalsam. Vad är det med miniatyrer?!

Så tack Rosanna för det! Nu kan man nörda vidare ett tag till 😉

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *