NYÅRSDAGEN OCH MINA PLANER FÖR 2020

Åh vilket nyår!

I skrivandes stund sitter jag i tåget påväg hem från Köpenhamn. Mitt emot mig sitter Jonathan och tvärs över gången sitter Mathias med Emilia som önskar att chiapuddingen hon köpte till frukost hade varit ett wienerbröd.

Gott nytt 2020!!

Idag tänkte jag snacka lite om planerna för det nya året om lite roliga saker som jag har och kommer spendera nyårsdagen med.

 • Som vanligt med ett nytt år så får man känslan av att allt är möjligt. En nystart. Något med greppbart och upplyftande. Så därför var den nya videon om organisering från The Anna Edit den perfekta videon att kickstarta bakishänget idag med.
 • Sen så har ju även första yogapasset med Yoga With Adriene släppts idag! Hon lägger upp en ny video varje dag i januari så alla kan yoga tillsammans och årets video heter Welcome Home vilket låter så mysigt! Can’t wait!
 • På tal om träning så ska jag skaffa gymkort igen! Jag har gjort detta ett antal gånger men aldrig lyckats hålla i mer än 3-4 månader men denna gången, på Filborna Arena, så finns också simhall och möjligheten för vattengympa, yoga, hot yoga och såklart att bara basta! Vilket jag tror kommer bli en game changer! Så vi får se hur det går! Jag och J ska dessutom börja åka dit tillsammans (han för att gymma och jag för att yoga/simma) vilket kommer motivera en mer till att faktiskt komma iväg! Är så pepp!
 • Sen inför det nya året så såg jag den här videon från Samantha Ravndahl om hennes 3 månaders beauty no-buy. Och jag tror jag ska haka på det med! Har ett par produkter som jag vill köpa innan, men sen tänker jag försöka låta bli att köpa skönhetsprodukter fram tills sista juni! Det är ett halvår. 6 månader! Jag började reflektera över detta redan när jag skrev det här inlägget och insåg att det jag lägger mest pengar på är skönhetsprodukter. För om jag då kan låta bli i ett halvår kan jag…

  1. …använda slut på sminket jag redan har (speciellt krämprodukterna med begränsad hållbarhet) och…
  2. …spara lite pengar och göra plats för annat!

  Men jag tänker ge mig själv ett undantag. Jag tänker ge mig själv tillåtelse att köpa refills. Tex när jag använt slut på serum och hudkräm vilket sker ca varannan månad så kan jag köpa en ny av samma produkt. Men det är nog bara det och ögonbrynsgel som kommer hinna ta slut innan dess.

  Men vilka produkter är det då jag vill införskaffa innan? Jag har ju handlat lite på vinterrean för pengarna jag fick i julklapp till smink, men jag tror det även finns utrymme för den här roliga paletten från Fenty Beauty med alla de ultimata pastellerna för diverse Mad Men looks. Samt den perfekta periwinkle blå/lila! Sen vill jag också köpa UD Moondust Eyeshadow i Space Cowboy då jag suktat efter den sedan jag först upptäckte Solstice och Cosmic. (som jag hade i min bröllopssminkning)
 • En annan sak som passar sig perfekt för en nyårsdag är att titta på nya säsongen av You på Netflix! Så spännande och vi är bara 1,5 avsnitt in!
 • Den här youtube videon från Raw Beauty Kristi var också väldigt intressant då den handlar om det där naturliga sminket skådespelare har på film. Som gör att de bara ser helt perfekta ut, men som att de är helt osminkade. Kul att höra hennes tankar om ämnet!

Men that’s it! Hur går era tankar kring det nya året? Känns så galet att det nu är 2020!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *