NYKLIPPT I NORDNORGE

En liten uppdatering

Hej på er! Med fullt upp i skolan och några dagars semester i Norge har jag inte hunnit uppdatera bloggen som vanligt! Men jag tänkte att jag kunde visa ett par bilder som sammanfattar den senaste veckan ganska bra, tröstätande av Brysselkransar i den nypiffade sängen och min nya frisyr! Haha

Jag var nämligen hos en ny frisör här om dagen Matilda! Hon tunnade ut mitt hår till den nivån att jag började bli lite nervös (klippte säkert av två tredjedelar av tjockleken i längderna) samt en 10cm på längden. Men det var välbehövligt! Nu är nästan allt hår borta som var blekt sedan jag hade platinablondt. Sen så jämnade hon ut luggen och klippte den utefter de kortaste partierna från den gamla luggen som jag hållit på att låta växa ut! (Det jag försöker visa för Rosanna på bilden till höger, haha) Så nu blev det gardinlugg igen, men denna gången håller den sig mycket bättre på plats! Jag är väldigt nöjd med resultatet! Så mycket mer lättarbetat och mer en frisyr och inte bara långt hår!

Idag sitter jag uppe i nordnorge i Tromsø och vi ska strax ut på äventyr igen! Det som skulle blivit en norrskensresa har inte bjudit på så mycket norrsken för att det har varit snöstorm och molningt här. Men har fått njuta av underbart vinterväder trevligt sällskap och massor med god fisk! Men mer om det när jag kommer hem och börjar skotta igenom den enorma snöhögen med bilder som jag tagit!

Men nu ska jag hoppa i långkalsongerna och göra mig i ordning för att besöka Polaria, Ishavskatedralen och sen åka upp i Fjellheisen! Ha det fint!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *