OMPLANTERING AV TOMATPLANTOR

Och purjolöken

Efter att jag skrivit den förra odlingsuppdateringen kände jag att det var dags att ge tomaterna lite mer plats! Så de fick var sin mjölkkartong istället för att 7-8 plantor delade på en.

Har äntligen hittat några lagom krukor att ha dem i ute sen, men jag låter dem stå ett par veckor till i mjölkkartongerna innan de får flytta in i sitt permanenta hem för sommaren. (För just nu är redan alla fönsterbrädor fulla med plantor så vill de ha mer plats är det ut som gäller! haha)

Försökte mig även på att ge purjolöken lite mer plats och näring. Så jag tog små tussar med purjolök och flyttade över i den här glassförpackningen.

Nu har de i alla fall dubbla ytan! Jag måste börja ge dem näring dock då de ser lite bleka ut, men vet inte riktigt vad jag ska köra på! Eller så får dessa helt enkelt bli första årets försöksplantor så får jag göra det mer ordentligt nästa år! haha

Takbygge på gång!

Och här är min mislyckade sådd av jordgubbar, smultron och gräslök. De blev utflyttade till det dåliga fönstret i köket! Tänker att jag ger dem ett par veckor till innan jag kastar dem! Och det var all uppdatering för den här gången! Är så pepp på att se om det blir några tomater på mina små plantor! 😍

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *