PRECIOUS | KJÆR WEIS CREAM BLUSH

Refillable rouge

Kjær weis precious

Idag fick jag lite rolig post i brevlådan, nämligen påfyllningen jag beställt från Kjær Weis. Förra året fick jag rougen Precious i metallförpackning av familjen och ca 1,5 år senare är den nästan slut. Tror aldrig jag har använt klart en rouge på detta sättet. Eller det är lite lögn, för har faktiskt tagit slut på en Glossier Dusk, men det är också den enda).

Det som är så fint med Kjær Weis är att man kan fylla på deras förpackningar istället för att köpa nya. Deras senaste påhitt är dessutom en återvinningsbar förpackning i papp. Om ni någonsin har hållit i en av deras rouge så vet ni att en Kjær Weis rouge väger ungefär lika mycket som hela ens sminkväska. Vilket jag ÄLSKAR på sminkbordet, men som är i överkant när man ska resa. Så nu köpte jag deras pappvariant som jag kan ha när jag är på vift, och sen den i metall till här hemma.

Kjær weis precious

Innan den nya ska få hoppa i det lyxiga fodralet krävs lite städning….

Sådär ja! haha

Kjær weis precious

Alltså hur fint? Färgen Precious är verkligen min absoluta favorit. Speciellt på sommaren, men även till djuprött läppstift på vintern.

Kjær weis precious

Så nu ska jag använda klart den gamla på resor, och sedan får min nya flytta fram och tillbaka när jag reser/är hemma.

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *