PRESENTERAR MIN MAN FÖR MIN POJKVÄN

Alltså loppis-pojkvän, vad trodde du? haha

Hej på er! Satt och kollade igenom mina drafts här på bloggen och hittade det här nästan färdiga blogginlägget från i maj. Hade helt glömt bort det men tyckte att det var lite gulligt ändå så här kommer det.

I söndags var Framtid loppis öppet trots att det var helg. Vet inte om detta gäller varje månad, men ofta så är Framtid öppet sista söndagen i månaden, klockan 11-14. Så jag tog chansen att presentera Jonathan för min favoritloppis! Han som annars jobbar på deras vanliga öppettider.

På torsdagen hade de delat det här inlägget på instagram med tekoppar från Johnson Bros. och jag tänkte, Typiskt! Inte en chans att de finns kvar nästa dag de har öppet.

Men när vi väl kom dit på söndagen så stod de där! Kostade dock 150kr för båda som enligt killen som jobbade där (och satte priserna) redan var nersatt pris från 100kr styck. Det förklarade att de var kvar då man kan få dem för kring 75kr på Tradera eller liknande men då behöver man även betala frakt och lita på att de kommer hem i ett stycke efter postens hantering. Så jag tänkte skit samma! Inte ett lika bra fynd som den blå tekoppen jag har sedan tidigare (40kr på Erikshjälpen) men nu börjar min lilla samling växa till sig!

Utöver detta hittade jag även ett bokmärke i nysilver. Har letat efter ett i äkta silver så att man lite mer fokuserat kan hålla koll på det. Men detta duger sålänge. (UPDATE: hittade det perfekta bokmärket här.)

Mama marked var ett ställe vår söndagspromenad sedan ledde oss förbi. Ganska tomt men fanns lite roliga och annorlunda prylar. Hittade dessa två tavlorna.

Denna tycker jag påminner om en sagoboksbild. Älskade missfärgningarna och det gamla pappret.

För att knyta ihop det gamla med tavlorna jag har sedan tidigare köpte jag även denna med ett engelskt landskap och blå passpartout.

Väl hemma var det dags att inviga våra nya köp! Hade även den här chokladen som vi köpte när vi mellanlandade på Island. Den mörka var min favorit!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *