ROSDAGAR OCH COVID-VACCIN

En recap från senaste veckorna

Hej på er,

Tiden bara flyger förbi, som alltid på sommaren, men lite speciellt mycket på grund av praktiken. Jag känner att jag verkligen har saknat bloggen och en möjlighet att bara sätta mig ner och skriva, fixa lite med bilder och stanna upp. Idag fick jag den möjligheten då jag är hemma från praktiken på grund av att jag vaccinerade mig och nu har ont i både muskler, leder och huvud. Men förhoppningsvis så släpper det tills imorgon. HUR NAJS MED VACCIN DOCK?! Åh va jag har längtat! Känns verkligen som den här tvååriga parentesen i våra liv faktiskt kan ta slut snart.

Utöver vaccinering så har det varit Rosdagar på Fredriksdal där jag praktiserar, så majoriteten av min tid har gått åt till att göra fint där. Putsa rosor och kratta rabatter.

Pergolan kommer alltid ha en speciell plats i hjärtat! Efter att både ha klippt årsskott i klätterrosorna, rensat rabatterna och skyfflat/räfsat gångarna. Det tog inte riktigt en vecka, men det var i alla fall ett antal dagars arbete med att få bara den delen tipp topp. Att bara gå runt i rosdoften och lyssna på ljudbok när man arbetade kändes helt underbart. Flera av dagarna var vädret också helt perfekt och jag stannade upp flera gånger och bara njöt av kombinationen av lagom värme, vind och fågelkvitter. (Vi fick också vår beskärda del av regn men till och med det var fint!)

Såhär fint blommade det till rosdagarna! Jag och J var där och tittade runt och fotade lite med analoga kameran, så de bilderna ska bli spännande att se!

Sen har det ju hunnit vara midsommar också! Vi firade med föräldrarna i stugan. Väldigt avslappnat, men jag lyckades knåpa ihop två kransar till mig och mamma i alla fall. Älskade kombinationen med vildkaprifol och doftschersmin.

Vad finns det mer att prata om? Inte mycket! Det känns som jobba, yoga och sova är ungefär det jag gör om dagarna, och det är jag helt okej med! Vi hörs igen snart. Hoppas ni har en fin start på sommaren <3

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *