SOMMARENS STUGGAN-YOGA

En veckas Yoga With Adriene

Stuggan yoga

Godmorgon! Nu sitter jag här hemma i soffan igen efter en underbar vecka i mina föräldrars sommarstuga mitt ute i skogen aka ”Stuggan-veckan” (se föregående års här). Så himla härligt att njuta av tystnaden, titta på korna, plocka blåbär, hallon, smultron och körsbär. Och njuta av kantarellmackor av sommarkantareller. Vi har badat, varit på älgsafari, gått promenader och ätit gott hela veckan. Så välbehövligt! Men idag tänkte jag dela med mig av något nytt för i år, Stuggan-yoga!

Sedan några år tillbaka så har jag yogat till och från. Det jag har fastnat för mest är Yoga With Adriene på youtube. Hennes pass finns i olika svårighetsgrader, ca 10-30 min långa, helt gratis och det bästa är att man kan göra dem hemifrån. Så i år introducerade jag yoga till stuggan veckan! Varje morgon och ibland även på kvällen! Vi yogade ute på gräset när solen sken och packade som sillar i vardagsrummet framför brasan när det var regningt. Så jag tänkte att det kunde vara lite kul att dela vilka pass vi körde om någon annan vill testa! Vi var en salig blandning av folk som både har yogat och aldrig yogat så tror de flesta kommer kunna vara med på passen nedan. Och för att representera stuggan-yoga har vi den fina bilden ovan på Emilia med yogamattorna och vinet i högsta hugg! Haha! Detta är några av mina guldkorn från Adriene:

Måndag

Dag ett tänkte jag att vi började snällt för att försöka få med mig så mång som möjligt. Först ut är ett av mina nya favoritpass från årets 30 days challenge nämligen ”Savor”. Lungt och skönt för ryggen! På kvällen körde vi passet ”Salve” även det ett mjukt och mysigt pass.

Tisdag

På tisdagen blev det bara ett pass på morgonen då det var cigarr-yoga på kvällen (dvs inte yoga alls utan cigarrer och drinks på uteplatsen haha). Detta passet är lite annorlunda men väldigt skönt!

Onsdag

På onsdagen blev det Yoga for Hamstrings. Detta då min kusin hade puttat upp sin dotter samt sparkcykel för ett antal backar och var helt slut i benen.

Torsdag

På torsdagen började vi morgonen med ett pass för nacken ”Text Neck” som Emilia efterfrågat efter ett par för många nätter på en knöglig luftmadrass. På kvällen körde vi passet ”Heal”

Fredag

På fredagen var det dags att köra ett lite längre pass och ge sig på våra gamla stela kontorsryggar. Detta är ett av mina äldsta favoriter!

Lördag

Och såhär pass långt in i veckan lyckades vi även lura med pappa på yogan ute på gräset. Därför tänkte jag att vi skulle köra ett kort och skönt pass. Ett av mina all time favorites ” I Enjoy”.

Söndag

Sist ut för veckans stuggan-yoga så blev det ytterligare ett pass för nacke och axlar. Detta är väldigt stillasittande vilket kändes som ett skönt och snällt avslut på veckan!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *