SÖNDAG – EN LITEN UPPDATERING

Blandade tankar

Vårstädning

Hej på er! Hur har ni det där ute i rusket? Såhär såg det ut i trädgården förra mars, och jag kan säga att det ser ganska exakt likadant ut i år. Fast där lövhögen ligger står just nu vår stackars hammock med presenning som snott sig och blåst omkring av stormvädret häromdagen. I år ska vi vara med lite och köpa ett hammockskydd innan de blir slutsålda för den här presenningen har fungerat bedrövligt. Jag längtar tills solen skiner och det är varmt nog att sitta ute och äta frukost. Igår såg jag och J på filmen “Call me by your name”, så himla fin, sorglig och tänkvärd. Kan verkligen rekommendera! Men den påminde om hur härligt det är på sommaren när man kan äta frukost ute i trädgården.

Nu är det mer än en vecka sedan jag uppdaterade bloggen och vilket hektisk vecka det har varit. Jag har fyllt år, vi har besökt Ystad Saltsjöbad, haft inlämning på universitetet för ett projekt vi arbetat med sedan januari, och corona har ställt till med kaos överallt.

Här om dagen stängdes danska gränsen och låste därmed ute oss från familjen i Danmark. Vi skulle egentligen på dop till påsk, men det blir nog framskjutet nu, men utöver det hade vi inga planer på att hälsa på familjen just nu. Det är dock fortfarande en olustig känsla att inte få lov. Jag förstår verkligen att man måste stoppa resandet och spridningen, men det känns olustigt att inte kunna hälsa på sin egen familj. Speciellt när man bor precis vid gränsen och kan se över sundet till Danmark. Men sen känns i och för sig allt med corona väldigt olustigt. Det är inte heller något jag egentligen vill grubbla över här på bloggen utan det är bara att hålla sig hemma och vänta. Hoppas att ni har det bra i alla fall!

Jag ska försöka sätta mig och gå igenom bilderna från Norge och Ystad när jag hittar energin, men ibland behöver man bara vila och leva lite. Ta hand om varandra så hörs vi snart igen!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *