STICKLINGAR FRÅN PALETTBLAD

China Rose och Marooned

palettblad sticklingar

Här om dagen, inspirerad av mina vänner Annica och Rosanna, gjorde jag en sak jag aldrig testat innan. Jag beställde sticklingar från Tradera. Jag köpte två olika, en Marooned som blir jämnt färgad och lite mer brunröd, samt China Rose som blir vinröd i kanterna och lysande magenta i mitten.

palettblad sticklingar

Palettblad verkar ha lite varierande mönster och tyckte att detta smala med en prick vid sidan om var så fint! Älskar den scalloperade kanten på bladen också, och såklart i min favorit vinröda färg.

palettblad sticklingar

Hade egentligen köpt ett par riktigt fina krukor från loppis, men när jag hörde om hur snabbt det växer så valde jag att börja med snäppet större. Speciellt då jag har en vision om hur dessa ska bli stora och yviga buskar!

palettblad sticklingar

Det var viktigt att bladen inte nuddade jorden då de kan börja mögla så såhär ser mina ut nu! Ser så fram emot att de växer sig stora!

palettblad sticklingar
Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *