STILLBILD FRÅN SOMMARSTUGAN

Beståendes av taxar, flugor och orangea textiler

Hej på er! Just nu sitter jag i mina föräldrars sommarstuga i de småländska skogarna med en varm tax på var sida av mig, flugor som surrar omkring huvudet, och med bortgnuggat läppstift efter att ha ätit pestopasta och druckit vin.

(JA!! Slog precis två flugor i en smäll. Bokstavligt talat.)

Till höger har vi Max, 3 månader.

Till vänster, Malte 14 år.

Och på golvet Nisse 11år. (Som tjurar för att han inte får lägga sig i sin bur och sova, klockan är faktiskt halv 8!)

På bordet ligger Smålandstidningen, hårspännen från gårdagens uppsättning och mitt hårband som inte lämpade sig för tupplurar i soffan. Har också flugsmällaren i högsta hugg.

Utanför fönstret går grannens kor och betar.

Så mysigt att ha kor runt stugan utan att ens behöva ta hand om dem. Precis som att ha en personlig bonde!

Jag har en massa bilder från både Danmark, Helsingborg och stugan, men har inte riktigt lyckats sammanfatta dem till blogginlägg än! Har märkt att det oftare är lättare att skriva efter ett litet tag när man har fått perspektiv till allt. Dock har jag velat blogga hela veckan så tänker att nu får de andra inläggen vänta! För nu vill jag dela med mig av mysiga stunder i stugan, så att man minns hur härlig sommaren känns och att kunna sitta i soffan, på en helt tyst landsbygd, med två varma taxar på var sin sida. Vi hörs mer imorgon!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *