TRÄDGÅRDSBLOMMOR | JUNI 2020

Första dahlian, luktärter och smultron

Att kunna gå ut i trädgården och plocka in en bukett med egna snittblommor har länge varit en dröm och i och med dahliorna och luktärterna jag sådde i år, så har den drömmen nu blivit sann! Detta är årets första trädgårdsbukett med blommor från trädgården. Dahlian skulle såklart ha centerplatsen då det är min första odlade dahlia, ever! ’Henriette’ var sorten som blommade först och är helt kär i dess laxrosa blommor. Gillar också luktärten ’Piggy Sue’ något helt galet! Doften är underbar och tycker de spröda rosa kronbladen är så vackra.

Då jag gödslade pallkragen i höstas med det resterande tomatgödslet från säsongen (så det inte skulle ligga och stinka i trappuppgången hela vintern) så har smultronen vuxit som galningar! Så för att det skulle va en sann representation av trädgården i juni var jag såklart tvungen att ha med lite av dem också! Vasen har jag hittat på loppis och är ”Danskt Kunst Tin”. Gillade att den hade fot.

Nej men det var väl typ det! Nu ska jag hoppa på yogamattan och sen fortsätta att redigera bilderna jag och Emma var iväg och fotade vid havet igår. Ha en fin sommardag!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *