TROMBORG – EN REVIEW

Ekologiskt och naturligt smink från Danmark

Tromborg

Tromborg är ett märke jag har varit framme och petat på nästan varje gång Jonathan och jag har varit i Danmark. Men då jag inte har kunnat hitta så mycket info om det och då förpackningarna innehåller så lite produkt för det relativt dyra priset har jag aldrig testat det. Men nu när Kicks hade 70% på allt så tog jag chansen och testade ett gäng produkter! Så här kommer en liten review.

Tromborg EYEGREASE LIGHTNING

Eye Grease Lightning

Först ut har vi Tromborg Eye Grease i färgen Lightling. Jag älskar krämprodukter då de smälter in i huden och ser så naturligt ut och denna paletten hade alla mina favoriter.

Tromborg EYEGREASE LIGHTNING

Den nedre vänstra färgen är min favorit, en ljus vit/rosa skimmrande skugga.

Tromborg EYEGREASE LIGHTNING swatch

Här ser ni hur de ser ut på huden. Som med alla krämprodukter så kommer de samla sig i ögonvecket men det kan man lätt dutta till med fingrarna.

Tromborg Creamy Lip Cheek Eye Powder Misty Rose

Creamy Lip Cheek Eye Powder Misty Rose

Den här produkten är tänkt att kunna användas lite överallt, både på läppar, kinder och ögonlock. Kicks tester hade blivit gammal så färgen jag trodde jag köpte va en ljus med guldigt och vitt skimmer i. Vilket jag tänkte skulle passa fint som highlighter, lite i stil med RMS Beauty Living Luminizer. När jag väl öppnade denna var den dock ganska rosa så den passar bättre som rouge än highlighter. Väldig härlig textur och en bra produkt om du vill börja med kräm men inte vill ha den klabbiga känslan då denna är mer åt puderhållet, som namnet säger.

Tromborg Lip Gloss Sheer

Lip Gloss Sheer

Jag testade också ett av Tromborgs läppglans. Färgen Sheer är en ljus nästan genomskinlig färg med skimmer i rosguld och smakar lite svagt fruktigt. Jag brukar inte använda skimrande läppglans så ofta men nu är det ju ändå sommar så vi får se! Det var svårt att avgöra nyanserna på nätet så i efterhand hade kanske färgen Beige varit bättre.

Tromborg Baked Mineral Eye Shadow Venus

Baked Mineral Eye Shadow Venus

Här har vi produkten som jag petat på varenda gån jag gått förbi ett ställ med Tromborgprodukter. Deras Baked Mineral Eye Shadow i färgen Venus är en beige-rosa skimmrande skugga som påminnde väldigt mycket om en highlighter jag älskade från Laura Mercier. Så fin!

Tromborg Swatches

Här har ni swatches på de tre produkterna i ordningen jag berättade om dem. Väldigt naturliga, men de ger det där lilla extra till ansiktet.

Tromborg
Tromborg

Sen köpte jag också den här fluffiga puderborsten som påminner om en gammal dammvippa i miniatyr.

Tromborg Brow Fix Brown

Och deras Brow fix i färgen Brown. På gränsen till för mörk för mig men den kommer bara i Brown och Clear och jag vill gärna ha lite tint i min ögonbrynsgel. Tänkte att den kuna vara rolig att testa innan jag köper en ny av min favorit Glossier Boy Brow i Blonde.

Tromborg

Ja och detta var lite swatches och bilder på smink från Tromborg. Nu finns det i alla fall lite mer info att tillgå på nätet än när jag letade runt! Hoppas ni har fått er en bättre bild av märket.

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *