TULPANENS DAG

Och lite tankar om idag och tid

Hej på er! Idag är det tulpanens dag och vi ha fått en virtuell bukett av Js mamma, så nu blir det att jaga rätt på några fina! (Tänker mig en stor bukett vita baroquea) På bilden ser ni dock detta årets första bukett tulpaner från Hvilan från förra helgen! Efter jag tagit bilden så åkte vi och lämnade in min senaste rulle film. Jag har under julen kollat lite vad min kamera klarar av, ca hälften av bilderna blev dock gula och suddiga (som jag trott), men nu vet jag att min analoga kamera funkar bäst för foto i dagsljus! Rullen fastnade också vid framkallning så fick några revor, men det ser bara intressant ut tycker jag!

Igår var det tenta på förmiddagen i företagsekonomi (urg…) men jag klarade den!! (THANK GOD!) så nu kan jag släppa den delen av studierna och återgå till kurser om växtlighet! Sen på eftermiddagen var det dags att hämta ut bilderna vi lämnade in i helgen! Först åkte jag till Hvilan och köpte de mest magiska vallmoblommorna (bilder kommer) och sen hämtade ut filmen jag pratade om från fotobutiken i Lund!

Idag slog jag också hål i saken och croppade min SLU-hoodie! Jag har gått och funderat på det fram och tillbaka, men efter att inte ha använt den mer än ett par gånger sedan den blev klar (pga lite för lång och bylsig) så tänkte jag yolo och klippte av den! Så bra val för nu en ny favorit!!

Innan jag avslutar det här lilla blogginlägget tänkte jag bara dela en youtubevideo som var väldigt facinerande! Den handlar om hur vi som människor uppfattar tid och hur minnet fungerar. Svårt att pitcha här, men se den! Väldigt tankeväckande!

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *